עבור לתוכן

מתלבט בין GTX660 לבין 7870

Featured Replies

פורסם

למרות האפשרויות OC של ה7870 אני כנראה אקנה את ה660 בימים הקרובים, ואם ארצה SLI אקבל ביצועים שעוקפים בהרבה את ה680 בעתיד..

יש לך ספק ולוח מתאימים ? במקום לחרוש את כל המדינה למצוא איזה 660 משומש עוד שנה פלוס וגם אז הוא לא בטוח יהיה במצב טוב ויעלה 600 פלוס, ואז אם צריך להוסיף לספק עוד 400 ומשהו שקל, ואם תצטרך לוח כבר לא תמצא בכלל כמובן, יהיה עדיף לקנות כרטיס מיד-היי חדש ב1000 שיפוצץ לך את ה660SLI, במיוחד כשSLI לא תמיד נתמך כמו שצריך ...

והיה לך אישית בעיות כלשהן עם ATI, גם לי היו בעיות דומות עם NVIDIA, זה לא יגרום לי להמנע או בכלל להסיק משהו על כרטיס אחר של NVIDIA במערכת אחרת ודרייברים אחרים, ולך לא אמור לגרום להסיק משהו לגבי ATI באופן דומה.

אם אני השפעתי לך על הבחירה אז האמת שכתבתי לך באופן כללי מה שאני יודע, אבל כרגע אפילו אם אתה לא מבצע OC וההפרש במחיר לא משנה לך ממש, הייתי הולך על ה7870 בלי לחשוב פעמיים ...

ועם כל הכבוד ל"תוכניות לעתיד", OC לכרטיס מסך זה מאוד פשוט, ויום אחד יהיה לך FPS נמוך בהגדרות שתרצה במשחק שתשחק בו הרבה, ויהיה לך משעמם, ובסוף אתה תכנס לאינטרנט ותבין תוך כמה דקות איך חולבים שיפור של עשרות אחוזים לFPS בחינם תוך כדי סיכון אפסי לחלוטין (ועוד יש אחריות... שלא יכולה לבדוק אם הנזק נגרם מOC במילא), אז אל תחשוב ככה.

ואם כבר דיברת על SLI אגב, די בוודאות בלי לבדוק איזה לוח יש לך, הוא תומך בקרוספייר (ריבוי כרטיסים של ATI) אבל לא בSLI.

קיצור כתבתי לך פה הודעה ארוכה ומקווה שלא סתם, אם ההבדל הכספי זניח עבורך אז ממש אין מה לחשוב פעמיים !!!!! או שתיקח 660 ותתבאס כמה שנים עד שתקנה מחשב חדש. :bash:

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלוח תומך SLI/CF וספק כח יותר ממתאים. תודה :xyxthumbs:

הדרייברים של nvidia יותר 'נוחים' לשימוש.

פורסם
  • מחבר

יש לך ספק ולוח מתאימים ? במקום לחרוש את כל המדינה למצוא איזה 660 משומש עוד שנה פלוס וגם אז הוא לא בטוח יהיה במצב טוב ויעלה 600 פלוס, ואז אם צריך להוסיף לספק עוד 400 ומשהו שקל, ואם תצטרך לוח כבר לא תמצא בכלל כמובן, יהיה עדיף לקנות כרטיס מיד-היי חדש ב1000 שיפוצץ לך את ה660SLI, במיוחד כשSLI לא תמיד נתמך כמו שצריך ...

והיה לך אישית בעיות כלשהן עם ATI, גם לי היו בעיות דומות עם NVIDIA, זה לא יגרום לי להמנע או בכלל להסיק משהו על כרטיס אחר של NVIDIA במערכת אחרת ודרייברים אחרים, ולך לא אמור לגרום להסיק משהו לגבי ATI באופן דומה.

אם אני השפעתי לך על הבחירה אז האמת שכתבתי לך באופן כללי מה שאני יודע, אבל כרגע אפילו אם אתה לא מבצע OC וההפרש במחיר לא משנה לך ממש, הייתי הולך על ה7870 בלי לחשוב פעמיים ...

ועם כל הכבוד ל"תוכניות לעתיד", OC לכרטיס מסך זה מאוד פשוט, ויום אחד יהיה לך FPS נמוך בהגדרות שתרצה במשחק שתשחק בו הרבה, ויהיה לך משעמם, ובסוף אתה תכנס לאינטרנט ותבין תוך כמה דקות איך חולבים שיפור של עשרות אחוזים לFPS בחינם תוך כדי סיכון אפסי לחלוטין (ועוד יש אחריות... שלא יכולה לבדוק אם הנזק נגרם מOC במילא), אז אל תחשוב ככה.

ואם כבר דיברת על SLI אגב, די בוודאות בלי לבדוק איזה לוח יש לך, הוא תומך בקרוספייר (ריבוי כרטיסים של ATI) אבל לא בSLI.

קיצור כתבתי לך פה הודעה ארוכה ומקווה שלא סתם, אם ההבדל הכספי זניח עבורך אז ממש אין מה לחשוב פעמיים !!!!! או שתיקח 660 ותתבאס כמה שנים עד שתקנה מחשב חדש. :bash:

אני לא יודע אם שמת לב, אבל לא ענית לי (פותח הת'רד) אלא לאדם אחר שהגיב בת'רד.

תודה בכל מקרה, באם ארכוש כרגע כרטיס זה יהיה ה-7870.

מה שכן, אני עדיין מתלבט. כביכול סדרת ה8xxx של ATI אמורה לצאת בינואר\פברואר של 2013 והמחירים שלהם זולים מהמחירים הנוכחיים של המקבילים מסדרה 7 (אם להאמין לאתרי החדשות).

פורסם

פורסם

זה מוגזם ושטותי, כמות המשחקים שכוללים תמיכה בטכנולוגיה מאוד מצומצמת, וזה לא פרט שצריך לעניין מישהו, אלא אם הוא הולך לשחק במשחים שכוללים תמיכה בזה (כמובן שאפשר להפעיל פיזיקה מהמעבד אם יש לך כרטיס של AMD...).

לפי דעתי לוח הבקרה של AMD עדיף למשתמש הממוצע (יותר נוח להבנה ולא מסובך).

פורסם

איך אתה מפעיל פיזיקה מהמעבד ?

פורסם

^ אתה שואל ברצינות?

ניתן להוריד מ-NVIDIA את הפיזיקה בנפרד ולהתקין אותה גם ללא כרטיס של NVIDIA/תומך פיזיקה.

באותו המטבע ניתן להגדיר בדרייבר של NVIDIA (לבעלי כרטיס NVIDIA), להפעיל את הפיזיקה דרך המעבד ולא הליבה הגרפי.

פורסם

אה נחמד.. טוב לדעת.

אם כך, לאחר בדיקה חוזרת של מבחני ביצועים, ובתקווה שלא יהיו לי את הבאגים בCCC/דרייבר שוב אני עוד כמה שעות אקח את Sapphire 7870 GHZ

פורסם

^איזה כרטיס יש לך עכשיו שעושה בעיות עם הדרייברים ???

פורסם

לי יש מזל מצוין עם דרייברים, בכל חיי רק פעם אחת היית לי בעיה בדרייבר של כרטיס מסך וזה היה של NVIDIA (זה היה אחד מגרסות הבטא שיצאה גרסה 30X.XX).

לפני זה היה לי HD4850, שאתו עשיתי את המצב עם הפיזיקה. רק שתדע שמומלץ לבצע OC למעבד אם מתכננים להשתמש בזה, בגלל שזה לא מרחם על המעבד.

פורסם

מקווה ש4GHZ מספיק :)

^איזה כרטיס יש לך עכשיו שעושה בעיות עם הדרייברים ???

היה לי 5870 , 6870 , 5970 ...לא זוכר אם בכולם היה קורס וחוזר לעבוד אבל לפחות ב5970 כן..

פורסם

^ היה ידוע ככרטיס בעייתי.

אתה יכול למשוך ל-4.5GHz בלי בעיה... בכל זאת מוגן 2 (למה לבייש אותו? ;) ).

פורסם

אז תגיד, מה עושים כשזה קורה ?

לפני שאתה מצהיר שאפשר לעבוד עם Physx בלי כרטיס בעל ליבות CUDA מומלץ שתבדוק את עצמך.

פורסם

כן זה מה שהתקנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים