עבור לתוכן

מתלבט בין GTX660 לבין 7870

Featured Replies

פורסם

אהלן!

לרגל המבצעים שנחתו עלינו, אני חושב לקנות כ.מסך חדש כדי להחליף את ה4850 הזוחל שלי.

השאלות שעלו אצלי מגוונות:

1. מי מהם מציג ביצועים טובים יותר ברזולוציות 1680X1050 ו 1920X1080 (רוב ההשוואות שראיתי הן לטובת ה 7870)?

2. למי מהם צריכת החשמל הנמוכה בidle ובload? לא מצאתי משהו חד-משמעי, נראה שה660 לוקח ב5W בidle רגיל, 7870 לוקח בlong-idle ו660 גם לוקח בload של משחקים.

3. האם בכלל כדאי לחכות לסדרת ה8XXX? אני יודע שאפשר להמשיך לחכות ככה במשך כל החיים, אבל אני קונה חומרה פעם ב3-4(5?) שנים, ככה שאין לי בעיה לחכות כמה חודשים באם קיים הגיון מאחורי העניין.

- אם יש המלצה לכ.מסך אחר, זכרו שאני מחליף חומרה לעיתים רחוקות, ככה שחסכון של 200 שקלים היום הוא לא כ"כ רלוונטי (6870 וכד').

תודה לעונים.

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את ה-Gigabyte 660GTX OC.

כרטיס מעולה.

שקט וקריר ייחסית.

אני משחק BF3 על 60FPS בערך על ההגדרות הכי גבוהות (זה רץ חלק מספיק).

Nvidia לאחרונה גם מוציאה דרייברים אשר מעלים לה את הביצועים.

פורסם

כבעל GTX 660 OC אני יכול לומר שזה כרטיס מעולה שיתן ביצועים נהדרים בFHD

ה7870 עדיין יותר חזק.

לאור המבצעים כרגע וההנחות על ה7870 וה7850 + הבאנדלים של המשחקים

AMD עדיפים ללא ספק.

פורסם

אל תקחו אותי כפאנבוי חס וחלילה, אלא כאחד שמעדיף להוציא את המקסימום מהכסף שלו ומחשיב את כל הקטגרויות ולא רק ביצועים-

ל7870 יש הרבה בעיות אמינות, לא הבנתי אם זה רק אצל ספיר או אצל כל היצרנים האמת. ה7870 לא מציע FXAA וPHYSICS. אבל אם אתה מתכנן OC והמחירים דומים, ה660 כמעט ולא מאפשר בכלל OC בזמן שה7870 אחלה קלוקר, ככה שאם ה7870 יגיע עם קירור טוב כבר יהיה ביניהם הפרש משמעותי בהחלט בביצועים אחרי הOC. אחרת לך על ה660GTX .

פורסם

אני החלפתי את הHD4850 שלי בGTX 660 OC ואני מרוצה מאוד. מפעיל לי כמעט כל משחק בצורה מעולה. עכשיו רק צריך להחליף את הQ6600 שלי אם אני רוצה לשחק PLANETSIDE 2 כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

יש לי נטייה טבעית לכיוון ATI, ללא קשר לכרטיס הספציפי. לכן, אני בודק האם הבחירה שלי היא הטובה, אובייקטיבית.

אל תקחו אותי כפאנבוי חס וחלילה, אלא כאחד שמעדיף להוציא את המקסימום מהכסף שלו ומחשיב את כל הקטגרויות ולא רק ביצועים-

ל7870 יש הרבה בעיות אמינות, לא הבנתי אם זה רק אצל ספיר או אצל כל היצרנים האמת. ה7870 לא מציע FXAA וPHYSICS. אבל אם אתה מתכנן OC והמחירים דומים, ה660 כמעט ולא מאפשר בכלל OC בזמן שה7870 אחלה קלוקר, ככה שאם ה7870 יגיע עם קירור טוב כבר יהיה ביניהם הפרש משמעותי בהחלט בביצועים אחרי הOC. אחרת לך על ה660GTX .

משהו ספציפי לגבי אמינות? אני דווקא שמעתי שהדרביירים החדשים קידמו אותם מעבר ל660 בביצועים (לפעמים אפילו מעל לti) בסטוק.

אני לא מתכנן OC כרגע, כי המעבד שלי צוואר בקבוק רציני (e8400). אבל זה נחמד לדעת שאני יכול לעקוף ביצועים של 660ti ולהתקרב ל670 לפעמים באם אצטרך.

לגבי הקירור - אמור להיות לו קירור שקט עם טמפ' של ~48 במאמץ שזה נשמע לי לא רע בכלל. הוא נראה די דומה לTwin Turbo Pro שלי, שאני פשוט מת עליו (חבל שאי אפשר להעביר אותו).

נ.ב. יש למישהו הארות בנוגע לדור ה8XXX של ATI?

פורסם

אני הייתי קונה את ה-7870, כי הוא חזק יותר...

פורסם

משהו ספציפי לגבי אמינות? אני דווקא שמעתי שהדרביירים החדשים קידמו אותם מעבר ל660 בביצועים (לפעמים אפילו מעל לti) בסטוק.

אמינות הכוונה להעדר תקלות,

בכל אופן גם NVIDIA שיחררה בטא שמוסיפה ביצועים בהרבה משחקים ל660 אז ספק אם הדרייברים החדשים של ATI נותנים יתרון על ה660...

פורסם

הוא (7870) חזק יותר וזאת עובדה.

אין לו בעיות אמינות היו מיקרים חד פעמיים.

פורסם
  • מחבר

תודה חבריה, שאלה אחרונה שנשארת פתוחה - סדרת ה8XXX? יש חדשות? הולך להיות מהפך? שווה לחכות? שוב מזכיר שאני יודע שזו הדילמה שבגללה אפשר להמנע מלקנות רכיב במשך שנים, פשוט קראתי שכביכול הם ממש מעבר לפינה ומבטיחים שיפור ביצועים של ~30%

פורסם

למרות האפשרויות OC של ה7870 אני כנראה אקנה את ה660 בימים הקרובים, ואם ארצה SLI אקבל ביצועים שעוקפים בהרבה את ה680 בעתיד..

פורסם
  • מחבר

האם זה כי אתה מעדיף את Nvidia (כמו שאני מעדיף את ATI, לא כי אתה פאנבוי או משהו כזה)?

אני מסיק כי הנוכחי שלך הוא גם של Nvidia. או שיש לך הסקות לגבי אמינות וביצועים?

פורסם

הספיק לי הכיף שהיה לי עם AMD והדרייברים.. הגיע הזמן לשחק עם הירוקים.

פורסם

הספיק לי הכיף שהיה לי עם AMD והדרייברים.. הגיע הזמן לשחק עם הירוקים.

באיזה בעיות בדרייברים נתקלת ???

פורסם

דרייברים היו קורסים וחוזרים לפעול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים