עבור לתוכן

זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ?

Featured Replies

פורסם

זה נכון שבמהירות של 100 מגה ללא חייגן אני לא יקבל 100 מגה ? .. כי כרגע אני מקבל בסביבות 30 מגה ונציג שרות של בזק אמר לי שזה בגלל שאני בלי חייגן אז אני עוקף את המערכת או משו כזה וגם בגלל שהתשתית שלי זה הוט , והוט חרא דבר חח .אז השאלה שלי מה לעזעזל אני יכול לעשות אני משלם על 100 מגה ומקבל 30 מגה .......... בבקשה עצות?תשתית:הוטספקית:בזקראוטר: HOTBOX תומך 100 מגה

פורסם

אכן לא תקבל מהירות מלאה עם חייגן בהוט

פורסם
  • מחבר

אממ תודה .. אפשר בבקשה עצות איך לשפר את המהירות ? אפילו אם זה אומר לעבור לספקית או לתשתית אחרת . בבקשה עצות ולא רק הסכמה כללית כמו שהגבתם . תודה מראש (:

פורסם

תעבור לחיבור ללא חייגן?

פורסם
  • מחבר

אולי לא שמת לב אחי אבל רשמתי לפחות כמה פעמים שאני בחיבור בלי חייגן חחח .. :|

פורסם

חשבתי שאתה עם חייגן...

מה המהירות שאתה מקבל פה?

http://speed.hot.net.il/

פורסם
  • מחבר

בסביבות 100 מגה .. אבל כשאני נגיד לוחץ על הורדת קבצים זה מוריד לי משו כמו 2 מגה לשנייה .. שזה לא מה שהמחשת המהירות מראה .

וכבר בדקתי בספקית שלי "בזק" הבעיה לא אצלם הם אומרים שזה בגלל שאני בלי חייגן . וזה נראלי אבסורד שהחייגן משפיע כל כך הרבההה .

אממ בכל מקרה מה אתה מציע לי לעשות?

פורסם

לי זה מוריד בהורדת קבצים שם על ~11 מגה לשניה

בקיצור, תחליף ספקית

פורסם

ייתכן שהמחשב שלך מלא וההרדיסק ישן והוא לא מצליח להגיע למהירות הזאת בהורדת קובץ?

לי קרה עם מחשב ישן

פורסם
  • מחבר

חח אחי לא הגיוני .. פרמטתי את המחשב שלי אתמול ושמתי ווינדוס 8 החדש .

דרך אגב

מה הספקית שלך ? והתשתית שלך זה הוט?

פורסם

אכן לא תקבל מהירות מלאה עם חייגן בהוט

חבל סתם להטעות, גם כי זה לא נכון וגם כי אין קשר בין זה ובין מה שהוא מתאר (הוא מקבל 30 במקום 100!)

אין שום בעיה לקבל מהירות מלאה בבזב"ל. אם יש תקלה אז צריך לפתור אותה, לא "להחליף ספקית"

פורסם

חח אחי לא הגיוני .. פרמטתי את המחשב שלי אתמול ושמתי ווינדוס 8 החדש .

דרך אגב

מה הספקית שלך ? והתשתית שלך זה הוט?

התשתית שלי הוט והספקית בזב"ל

עד שלשום הייתי בהוטנט שגם היו סבבה

חבל סתם להטעות, גם כי זה לא נכון וגם כי אין קשר בין זה ובין מה שהוא מתאר (הוא מקבל 30 במקום 100!)

אין שום בעיה לקבל מהירות מלאה בבזב"ל. אם יש תקלה אז צריך לפתור אותה, לא "להחליף ספקית"

אין שום ראוטר שיודע להתמודד עם חייגן l2tp במהירות 100 מגה

בלי שום קשר לספקית

פורסם
  • מחבר

כן אבללל הם ממשיכים להגיד לי שהבעיה לא אצלם ומאשימים אחד את השני .. (hot מאשימים את בזק וההפך)

כי סתכל באתר הבדיקה של בזק אני מקבל 100 מגה . ובאתר הבדיקה של הוט אני מקבל 100 מגה . ומה שמוזר שאני מוריד משו (יש אפשרטת גם להוריד קובץ ) זה מוריד לי על 2 מגה ! ... זה אבסורד מדי , ודרך אגב כשאני בודק בכל אתר בדיקת מהירות אחר כגון speedtest.net , מהירות ההורדה היא 20 מגה ! .

פורסם

ייתכן שהמחשב שלך מלא וההרדיסק ישן והוא לא מצליח להגיע למהירות הזאת בהורדת קובץ?

לי קרה עם מחשב ישן

גם הרדיסק ישן מהיר פי 50 מ10mbit אינטרנט.

התשתית מסוגלת, כמו שהבדיקה הוכיחה:

בסביבות 100 מגה .. אבל כשאני נגיד לוחץ על הורדת קבצים זה מוריד לי משו כמו 2 מגה לשנייה .. שזה לא מה שהמחשת המהירות מראה .

וכבר בדקתי בספקית שלי "בזק" הבעיה לא אצלם הם אומרים שזה בגלל שאני בלי חייגן . וזה נראלי אבסורד שהחייגן משפיע כל כך הרבההה .

אממ בכל מקרה מה אתה מציע לי לעשות?

הבעיה אצל הספק אינטרנט שכנראה יש לו חנק משמעותי(לפחות בחיבור ללא חייגן).

או שתנסה חיבור עם חייגן אצל בזב"ל, או שתעבור ספק.

מעבר לכל זה, כדאי שתדע שאצל אף ספק לא תקבל מהירות מקסימלית בחיבור לחו"ל ברוב שעות היממה.

אולי תתחיל להתקרב לזה(רק להתקרב) בשעות מאוד מסוימות, ובהורדות מאוד ספציפיות.

אבל בטוח יש ספקים חונקים יותר וחונקים פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים