עבור לתוכן

לכל מי שיש 9600 XT להכנס שאלה...

Featured Replies

פורסם

קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET?

זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ???

האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

פורסם

it could have a few reasons:

-defactive card.

-incompatability of drivers with system or old version of the drivers.

-conflicts with older drivers (ATi drivers installed over nVidia drivers without first uninstalling the drivers of formating).

-weak power suply unit (the new cards consum alot of watts).

-and ofcorse, there's overheating.

פורסם

לי יש XT של גייקיוב כבר שבועיים ותאמין לי חרשתי אותו אבל לצערי התופעה שאתה ציינתה לא קרתה אצלי יכול להיות שהדרייברים שלך לא בסדר או שיש התנגשות חומרה אצלך או שיש לך במחשב קובץ או תוכנה לא בדרך הקיצר לא ניראה לי שזה קשור פיזית לכרטיס שלך עצה שאולי תעזור תעשה פורמט ותתקין דרייברים מעודכנים לכרטיס ולא של אומגה שכביכול גורמת לכרטיס לעבוד בצורה חזקה ואיכותית יותר ...

בהצלחה ;)

פורסם

יכול להיות גם שבגירסת המשחק או בPATCH שהתקנת יש באגים מסויימים, וזה מה שעושה את הבעיות...

פורסם
  • מחבר

הקטע שזה במשחקים מסוימים מאוד. אני יכול לתת דוגמה למלא משחקים שעבדים טוב.

אני לא יודע מה יכולה להיות הבעייה.

נ.ב יש לי דרברים דל ATI גרסה 3.10

it could have a few reasons:

-defactive card. לא יודע אול :-\י

-incompatability of drivers with system or old version of the drivers. החלפתי להכי טובים

-conflicts with older drivers (ATi drivers installed over nVidia drivers without first uninstalling the drivers of formating).

-weak power suply unit (the new cards consum alot of watts) אין קשר כי כל השאר עובד מצויין.

-and ofcorse, there's overheating. כנ"ל

ב DIVICE MANAGER אני רואה שני כרטיסי מסךף

RADEON 9600 SERIES

RADEON 9600 SERIES SECONDARY

זה תקין?

פורסם

באיזה משחק ספציפי זה קורה? ולא נתת תשובה בקשר לכרטיס הקודם שהיה לך

פורסם

control panel

system

advanced

start up and recovery

settings

תוריד את ה-V ליד ה-automatically restart

פעם הבאה במקום ריסט יופיע לך מסך כחול

תכתוב פה את התוכן המדויק של המסך הכחול וננסה לעזור לך

פורסם
  • מחבר

זה קורה במספר משחקים: call of duty, wakeboarding unleashed, delta force team sabre.

אבל יש הרבה משחקים שהכל עובד טוב, כך שאני לא יודע מה הבעייה.

תודה HOLY על העצה להוריד את ה automatically restart נראה מה הוא כותב.

פורסם
  • מחבר

שמע עשיתי מה שאמרתה עם ה RESTART קיבלתי מסך כחול ולא היה כתוב בו כלום רק מסך כחול ריק, כל מה שהייתי יכול לעשות אחריו זה רק RESET אז חזרנו לאותו מקום מה לעשות?

יש לי עוד בעייה:

הכרטיס שלי מחובר לTV. דרך היציאה למתאם לחיבור הבננה הריגל (שכחתי איך קוראים לו) ל TV, כאשר אני מנסה להכנס ל BIOS המסך בתוך ה BIOS מהבהב לי. חיברתי את המסך הישן שלי GFORCE 3 הכל טוב כך שהבעייה לא במסך חיברתי רק את ה RADEON מסך מקלדת וחשמל ניסיתי להכנס לBIOS והכל טוב. חיברתי הכל חזרה עכב מדפסת רמקולים וכו' חוץ מהחיבור ל TV והכל היה בסדר, חיברתי את החיבור ל TV ועוד הפעם המסך התחיל לקפוץ בBIOS מה יכולה להיות הבעייה?

יש מצב שאני צריך לעלות קצת מתחים לרכיבים שלי? יש לי נראה לי ספק 300 WAT.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים