פורסם 2012 בנובמבר 2212 שנים אהלן,ראו בבקשה את התמונה שצירפתי.זהו הרד דיסק ניידWD Elements SE 1TB שהקונטורלר שלו בדרך לשבוק חיים (לא ניתן להתחבר דרך ה-USB, יש הודעות שגיאה למכביר).פירקתי אותו מעטיפתו החיצונית, ואני מנסה להתחבר דרך החיבורים האחרים, אבל הם נראים לי לא סטנדרטיים - מישהו יכול לעזור ולומר כיצד מתחברים לאלה המוקפים באדום?(האיקס הכחול - לא ניתן להשתמש בחיבור זה כי הוא דפוק).תודה!
פורסם 2012 בנובמבר 2212 שנים זה לא תמיד הדיסק או הבקר דפוקים - יכול להיות החיבור או הכבל. במיוחד בעיה אם דיסקים קשיחים כי הם לוקחים זרם גבוה - כבל לא ממש תקין שעובד מספיק טוב אם פלאפון יכול לא להתמודד אם דיסק קשיחתנסה אם כבלי USB אחרים, ותחבר אותו לחיבור אחורי במחשב (לא ל USB קדמי)תנקה את המגעים בחיבוראם כל היתר נכשל תנסה להלחים את הכבל USB למעגל ישירות (על ההלחמות של החיבור - אם חוטי wrep כי אלה הלחמות קטנות מאוד וחלא ניתן להלחים עליהם כבל רגיל ישירות)
פורסם 2012 בנובמבר 2212 שנים לפי מה שהעלה לי חיפוש, אין לדיסק הזה חיבורי SATA נורמלים. הדרך היחידה שלך להשמיש את הדבר הזה היא להחליף את המיקרו USB הדפוק. (אם זו התקלה)http://www.howtogeek.com/forum/topic/damaged-micro-usb-soldered-on-wd-elements-se-1tb-external
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.