עבור לתוכן

מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ ומגבר אוזניות בשאיפה ל-BF. עדיין אין תקציב

Featured Replies

פורסם

היי למומחים.

אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ.

העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית :) .

שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25).

ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה.

בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג!

- הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם.

- הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה של רילטק מתקשים להבין בעצמם מתי מחברים אוזניות ואז לעבור אוטמטית לשם. הייתי שמחה אם לא תהה בעיה כזו.

-אשמח לכרטיס שיאפשר לי הגדרות מתקדמות שונות בינם אולי אף שמיעת מקור קול אחד מהרמקולים ואחר מהאוזניות וכיוב. אבל אם דבר זה כרוך בתוספת מוגזמת ולא ראלית למחיר הדבר כנראה ידחה.

- כרגע אין לי מגבר אוזניות הבנתי שלחלק מהאוזניות ששקלתי מומלץ או מחוייב מגבר.

הבנתי גם שיש כרטיסים מעטים המגיעים עם מגבר אוזניות.

הייתי שמחה לשמוע מעט בנושא וכמובן גם לקבל המלצה למגבר אוזניות טוב אבל רצוי לא יותר מידי יקר, עדיף בפחות מ- 100$ אם אפשר גם הרבה פחות.

מבחינתי כרגע כרטיס הקול הוא החשוב יותר והמגבר פחות אבל אשמח להשכיל בקשר לשניהם ולקבל המלצות ולינקים.

תודה לעוזרים והמשך ערב רגוע ובטוח לכולכם

:gorgeous:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים