עבור לתוכן

שאלה בקשרי לSATA

Featured Replies

פורסם

על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?

פורסם

בקר SATA על כרטיס PCI-Express.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד סלוט PCI-E פנוי הבעיה היא שאני מחפש יותר לכוון של 4-5 יציאות לSATA יש לי ארבע כוננים שמחוברים עכשיו על הלוח ואני רוצה להוסיף עוד שלוש או ארבע תלוי אם אני ימצא מתאם של חמש ואז אני יחבר גם את הצורב

פורסם

אפשר למצוא גם PCI-E ל4 פורטים. אבל בגדול - תחליף לוח אם. לכמות כזו של כוננים בקר PCI-E X1 (ובטח שבקר PCI הישן, השיתופי והמוגבל ברוחב פס) הם לא פתרון טוב.

פורסם
  • מחבר

אני עם סוקט 775 ובינתיים אין כסף לעבור ל1155 אז אני מנסה לנצל כמה שאפשר את מה שיש

פורסם

מבין את מצבך.

יש הרבה לוחות ל775 עם 8 יציאות SATA (וגם יותר), אבל הם יקרים, לא מיוצרים יותר, ולהסתבך עם לוח ישן יד שנייה זה לא משהו מומלץ.

איזה לוח יש לך? כמה סלוטים פנויים בו ואילו בדיוק?

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא GA-G31M-ES2L

סלוט אחד תפוס ע"י כ.מ (מופיע במפרט הכל)

ויש עוד PCI-E אחד פנוי ועוד שלוש PCI (אם אני לא טועה) שגם הם פנויים

פורסם

אם כן, כפתרון ביניים (עד שתחליט לשדרג את המערכת כולה) - הייתי ממליץ לאתר כרטיס PCI-E עם 4 כניסות. אתה יכול לנסות גם את הPCI שבקישור שלך. בהנחה שאתה לא מחפש ביצועים, אלא רק להגדיל את נפח האחסון הפנימי, זה לא יהיה נורא.

פורסם
  • מחבר

ביצועים לא כל כך קריטי אני משתמש בכוננים הנוספים לגיבוי

אבל לא יהיה בעיה עם הרצה של סרטי HD מהכונן נכון?

פורסם

לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

http://www.ebay.com/itm/PCI-E-PCI-Express-to-4-Internal-SATA-II-Raid-Controller-Adapter-Card-For-JMB363-/261075190998?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3cc94b44d6

האם שווה להשקיע עוד 15$ ולקחת את הבקר הזה?

והאם אפשר לעשות עליהם RAID כי לפי מה שראיתי הלוח אם שלי לא תומך בRAID

מצטער על החפירות

פורסם

לדעתי שווה. כתוב שאפשר לעשות RAID, אז אני מניח שאפשר. מה זה ייתן לך?

פורסם
  • מחבר

אם אני ישים שני כוננים של 80G שעליהם יהיה מותקנת המערכת הפעלה זה לא יתן לי ביצועים יותר מהירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים