פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשבאז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקוזה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים ולמה זה מפריע לך שהם דולקים?הלוח אם של המחשב לא כבה לחלוטין (נשאר בצריכה מאד מאד נמוכה) כאשר מכבים את המחשב. אכן בסגירת הספק אתה מנתק לחלוטין אבל אני לא מבין איזה יתרון זה נותן.הצריכה זניחה לחלוטין ואני לא יודע אם זה פוגע בספק אבל זה בטוח לא עוזר לו.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים לרוב לא.זה לדעתי תלוי דוקא בעכבר, הוא מקבל מתח מהלוח ומחליט מה לעשות איתו בהמתנה.בלוחות חדשים ישנה המתנה בצריכת מתח אפסית אבל לא ניסיתי את זה והבנתי שיש עם זה בעיות לפעמים. (Erp אני חושב)
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים לרוב לא.לדעתי לרוב דווקא יש.ובין אם יש ובין אם אין - יש ג'אמפר(ים) שמעביר(ים) את המתח של הUSB בין 5V+ (אורות לא ידלקו ואי-אפשר יהיה להעיר את המחשב מהUSB) לבין 5VSB+ (שזה המצב כרגע).
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים זה גם תקף לANYTIME USB CHARGER שזו הסיבה העיקרית שמשאירים את האופציה הזו פתוחה.
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר אז איך אפשר לכבות את הUSB שהמחשב מכובה?יש לי את הלוח הזה Gigabyte Z68A-D3-B3
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים כבר אמרו לך, אבל אם אתה רוצה אני יכול לבדוק בשבילך מחר (גם לי יש Z68 של גיגבייט, אז התפריטים צריכים להיות מאוד דומים), תקפיץ בבוקר (6:30), אחרי זה המחשב לא יהיה זמין לי כל היום.לילה טוב.
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר המקלדת והעכבר מחוברים לUSB קדמי במקרה?לא זה מחובר מאחורה לכניסת USB 3.0
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים למה לחבר בכלל עכבר ומקלדת לכניסת USB3 זו שאלה אחרת. מה קורה כשאתה מחבר לאחת מכניסות הUSB2?
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר למה לחבר בכלל עכבר ומקלדת לכניסת USB3 זו שאלה אחרת. מה קורה כשאתה מחבר לאחת מכניסות הUSB2?טעיתי זה היה מחובר לכניסת USB 2.0ועדיין זה דולק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.