עבור לתוכן

מס' שאלות ספציפיות לגבי ניידים

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה הדל סטודיו שלי (פנטיום דואל קור אם אני זוכר נכון P8800) שבק חיים,

לטענת המעבדה, נשרף הלוח אם, ולטענתי התיקון יקר ולא בא בחשבון.

עבור הבדיקה הם רוצים 100ש"ח

1. יש לי אפשרות להשאיר את המחשב בידיהם, או לקבל אותו תמורת תשלום הבדיקה.. אך יש מה לעשות עם הגרוטאה?

כרגע אני נוטה לוותר עליו.. אני בספק שמישהו ירצה לקנות מחשב ישן ולא מתפקד..

-

אני מתכנת שעובד עם התוכנות הרגילות.. ונאלץ לקמפל קבצים כבדים במיוחד.. בעבודה אני עובד על נייד HP ELITE בעל מעבד I7, חיית ביצועים

אני מעוניין לרכוש מחשב לבית שישרת אותי גם לעבודה,

2. ולכן כרגע מתלבט בין I5 ו-I7, כמה משמעותיים הם ההבדלים למטרותיי?

אם מדובר בדיליי קל בזמני ההמתנה.. אין לכך חשיבות בעיניי.

-

ולבסוף, שימוש נוסף אחרון שיש לי בנייד, הוא חיבור לטלויזיית FHD 40", באמצעות HDMI לצורך העניין.. והקרת סרט ברזולוציית HD

בדל סטודיו היה לי כ.גרפי נפרד מבית ATI,

הנ"ל הוא השימוש היחיד שאני רואה הדורש עיבוד גרפי..

3. האם לצורך הנ"ל יש הכרח בכ.גרפי 'חיצוני'? או שהמובנה בלוח-אם שווה ערך לשימושים אלו?

-

באתר גרופון מצאתי כמה דילים קורצים על מחשבים של ASUS, מצויין שהם "המחשב הינו מוחדש - לא היה בשימוש (לא עבר אקטיבציה) ומוגדר כעודפי מלאי מהמפעל"

4. יש משהו שצריך להיזהר בו עם מחשב מוחדש? או שזה מחשב חדש לכל דבר?

פורסם

אני הייתי לוקח אותו חזרה..יש לך שם הארדדיסק וזכרונות וקנון CD שאפשר לנצל

[את הזיכרןו להכניס למחשב חדש אם מתאים/למכור, את ההארד-או להכניס לחדש,או לקנות קייס שישמש ככונן גיבוי ואת הסידרום או למכור או גם לחבר חיצונית]

2.עד כמה שאני יודע ההבדל לא משמעותי יותר מידי..שווה לבדוק אתרי בנצ'מארק או לחכות לתושה מעוד מישהו בפורום

3.עד כמה שידוע לי המובנה יסחוב את העסק בסדר גמור [הייתי מחבר את הלפטופ הקודם שלי עם t7500 וכרטיס מובנה בHDMI והוא לא היה מתאתמץ בFHD..

4.שווה לבדוק את עניין האחריות..כנראה שלא תהיה אחריות יבואן ובעיקרון זה חצי הימור..למרות שיש אנשים שקונים מוצרים מחודשים ומבסוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים