עבור לתוכן

מפרט לצורך גיימינג, תכנות, סרטי HD ועבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, רק תלוי אם זה מקפיץ משמעותית את המחיר

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אבל אני גר ברחובות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה אפשר להשתמש בפקס במחשב, אחריות חובה על המחשב!

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שיהיה נוח לשדרג אותו עוד כמה שנים אבל לא כזה קריטי

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים