עבור לתוכן

מהירות העלאה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי מחשב חדש , והמחשב הישן אין לי מה לעשות איתו אז חשבתי להפוך אותו לשרת. שאני יוכל לפתוח שרתי משחק וכל מיני דברים כאלה....

עכשיו המהירות העלאה הכי גבוהה שהחברות בארץ יכול לספק זה 3 מגה וזה לא נראה לי מספיק בשביל שרתי משחק.

אולי אפשר איכשהו להגביר את מהירות העלאה או משהו אולי יש איזה תוכנה שמהורידה ממהירות ההורדה ומעבירה את זה להעלאה או משהו..

כל דרך שהיא לקבל יותר מהירות עלאה?

למישהו יש רעיון או משהו או דרך כלשהי לעשות את זה?

פורסם

מהירות ההעלאה שלך תלויה בעצם בפס הUPSTREAM שלך, שתלוי בהרבה מאפיינים כמו עומס על הפס,

QAM וכו'. ההגבלה שיש לך ל3M היא תוצר של QOS שיוצרת הספקית שלך. (תשתית ותוכן - כל אחת לחיבור שלה)

אין לך דרך לעקוף את זה באמצעות תוכנה וזה פס נפרד מהUPSTREAM שלך, אי אפשר לקחת מפה ולהעביר לשם.

הדרך היחידה לעבוד על UPSTREAM יותר גבוה היא סיב אופטי עד הבית או לרכוש ציר PRI משלך.

אם זה מעניין אותך, יתייחסו אליך בכל ספקית תשתית כמו אל מלך ואתה תהיה לקוח חשוב מאוד.

החסרון היחיד הוא המחיר בשקלים חדשים... הרבה מאוד מהם.

פורסם
  • מחבר

מהירות ההעלאה שלך תלויה בעצם בפס הUPSTREAM שלך, שתלוי בהרבה מאפיינים כמו עומס על הפס,

QAM וכו'. ההגבלה שיש לך ל3M היא תוצר של QOS שיוצרת הספקית שלך. (תשתית ותוכן - כל אחת לחיבור שלה)

אין לך דרך לעקוף את זה באמצעות תוכנה וזה פס נפרד מהUPSTREAM שלך, אי אפשר לקחת מפה ולהעביר לשם.

הדרך היחידה לעבוד על UPSTREAM יותר גבוה היא סיב אופטי עד הבית או לרכוש ציר PRI משלך.

אם זה מעניין אותך, יתייחסו אליך בכל ספקית תשתית כמו אל מלך ואתה תהיה לקוח חשוב מאוד.

החסרון היחיד הוא המחיר בשקלים חדשים... הרבה מאוד מהם.

כן כבר דיברתי עם כל החברות שיש בישראל כולם רוצים מחירים מוגזמים ולא נורמאלים...

אני עכשיו בודק לגבי חוות שרתים אולי זה אותו דבר ויותר זול...

פורסם

חוות שרתים תמיד עדיף, חוץ מזה שהמחשב לא יושב אצלך בבית כל השאר יתרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים