פורסם 2004 בינואר 2421 שנים טוב , אז הורדתי את הדמו ששחררה החברה של המשחק קודם כל צריך לציין שיש למשחק גרפיקה בהחלט מדהימה.זה המפרט שלי : amd 2600 (2170mhz512DDR @ 2-2-2-2 Epox8rda+ 195bfsbRadeon 9700 proבכל מקרה , אני מפעיל את המשחק ברזולוציה 800\600 כאשר aa\af לא מופעיל כלל.בהגדרות של הגרפיקה במשחק שמתי הכל על highיש אפשרות לבחור בין : very high \ high \ medium \ lowוהמשחק פועל דיי בפריימים.וגם שאני מוזיז את העכבר מהר , כאילו מפנה את המבט במהירות , התמונה נהית קצת מטושטשתאני חושב שזה בגלל המסך (17 אינץ , אין לי מושג איזה חברה יש לי אותו שלוש שנים)זה נראה כאילו המסך לא מספיק לצייר , או שיש לו יותר מידי פרטים להציג בואו נגיד שאם יש עץ ואני מעביר את המבט במהירות עליו , רואים את הגזע כפול , או חתוך כזה קשה להסביר.רצוי לציין שבמשחקים אחרים אני יכול לשחק בלי בעיות והם פועלים חלק. במשחק היחיד שזה קרה לי בו גם היה Postal 2גם שם התמונה לא היתה ממש ברורה.למישהו יש עצות? רעיונות? אולי המעבד שלי חלש מידי? תודה.נ.ב ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של ATi ועכשיו התקנתי את הדרייבר הכי חדש של אומגה , שלפי מה שהבנתי משפרים את הביצועים.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים קודם כל חסר לך זיכרוןאני יודע שזה נשמע מוזר למישהו שיש לו 512 מ"ב אבל המפלצת הזו דורשת 768 מ"ב לעבודה חלקהאני חושש שזה מה שיגיע לנו גם מדום 3 ואנריל החדשים אז צריך להתחיל ולהתכונןלא צריך לבטל את fast write אבל תבדוק שאתה עובד עם קטליסט 3.9 ולא עם שום גירסה אחרת.זה לא תואם לשום גירסה אחרת רק קטליסט 3.9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.