פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מספיק עם הבדיחות בדיון, אם למישהו אם אין מה להוסיף אז לא צריך להרוס את הנושא.אזהרה לכל מי שימשיך.
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים כלומר, כדיי שהוא ישב שם וינבח אתה רוצה להשאיר אותו בחוץ בקור ?תשים מצלמות, זה גם יתן לך קצת יותר הגנה אמיתית והרתעה
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מחבר טוב, זה מילא לא הכלב שלי, זה דעתו של השכן, בגלל זה הוא רצה גם לדאוג לו לחימום.
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים להכריח כלב לשבת בתוך מלונה קטנה ליד גוף חימום כשיש סערה מסביב - רק כדיי שיוכל לנבוח קצת אם מישהוא נכנס (כמה שניות לפניי שהוא מקבל השתקה אלימה) = לא נשמע לך כמו התעללות בחיות ?אתה יכול לייעץ לו על חימום לכלב, אתה יכול לייעץ לו גם לאהוב את הכלב שלו יותר
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מחבר כשהכניסו את הכלב לבית, ומישהו נשען על הגדר הוא התחיל לנבוח ולשרוט את הפלדלת...
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים ניתן ללמד כלב להיות רגוע יותר. חוצמזה אם זה לילה והכלב בחוץ הוא יעיר את כל האיזור
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים תשיג תנור ספירלה ישן כזה או רדיאטורתבנה הגנות שהכלב לא יפצע את עצמו ושים לו את זה במלונהככה חבר שלי עשה כל החורף עבד מעולה וגם שמר על הגורים (אחרי המלטה)
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים כמה הגנות שלא תשים ספירלות + פרווה = אש, וכל מקור IR חזק (כולל תנור הלוגן) + חומרים דליקים = אש. דברים כאלה לא שמים ליד חיות איפה שיש פרווה באווירחוצמזה מה הגודל של המלונה ? ספירלה אחת = 750W. המלונה צריכה להיות בגודל של חדר קטן כדיי לא להפוך לסאונה
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים אני שמעתי כבר על שכנים שהרעילו כלב שלא נתן להם לישון בלילות אז בשביל פורץ חסר מצפון אין שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.