פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים בשתי ההצעות שמעלי העור ישרף וחבל אם כבר לחבר מגנטרון קטן, שגלי המיקרו יחממו את הכלב מבפנים.
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים ניתן לחמם משהוא בהספק קבוע שעוד כל הזמן (כמו השיטה שלי אם הנורה) או הספק גבוה בהפסקות (כל מה שהוא אם תרמוסטט)תחשוב על זה שהכלב חי, מלכלך (פרווה וכו) ונושך דברים אז כל מה שמסובך / מכיל הרבה חוטים / מכיל גוף חימום בטמפ' גבוהה לא ילך - וכאן הלכו הארדואינו והמפזר חוםמה שמחמם בהספק קבוע חייב להיות כזה שלא ייפגע (השמיכה החשמלית) / שלא יתחמם יותר מידי (השמיכה אם הגנה - זה יגן על השמיכה מהכב אבל גם יבודד אותה, מה שיביא להתחממות יתר)
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים מחבר מדובר בכלב שאוהב לקרוע דברים בולטים...אז חשבתי שאם אני אשים את השמיכה על חתיכת עץ, ועליה אני אשים שטיח עבה.
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים אז צריך למסמר את השטיח לרצפה, אחרת הוא "יקלף" את השטיח ויגיע לשמיכה ואז :2gunsfiring:ובכלל זה נשמע כמו הדרך המהירה לשריפה.
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים מחבר לקחתי חתיכת עץ ומסמרתי אליה שטיח, אותו הוא לא מצליח לקרוע.אז מה עדיף?חתיכת מתכת ושטיח?
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים אתה לא חושש שהשמיכה, ביחוד אם היא מכוסה בשטיח, עלולה לגרום לשריפה?עריכה: מדברים על שמיכה חשמלית, כן?
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים נראה לי הכי טוב שתפסיק לעשות ניסויים ומודים לכלב אחרת באמת זה יגמר רע מבחינתו (אבל לפחות תהיה ארוחת ערב)
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים תלך לשכן שלך ותגיד לו שיוציא כמה שקלים על עץ ויבנה מלונה איכותית, אחרת יהיה לו שלגון עם זנב.חוץ מלהכניס את הכלב לבית בלילות קרים אני לא רואה שום דרך אחרת למנוע את המצב, עם שמיכה חשמלית הכלב יגמור בתור צלי פינצ'ר במקרה הטוב, וגוש מפוחם במקרה הרע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.