עבור לתוכן

איך לחמם כלב בחורף

Featured Replies

פורסם

אם לכלב לא אכפת:

ClimateRight-Dog-House.jpg

ואם אתה רוצה לפנק אותו:

dogbarkparkexteriordecksideeveninglr.jpg

• תגובות 70
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון?

שמיכה חשמלית לא תעבוד כמו שצריך?

פורסם

אני לא רואה בעיה בשמיכה חשמלית בהנחה שהחלק החשמלי שלה בתוך ניילון עמיד שהכלב לא יכרסם.

אפשר גם לשים גוף חימום או את אותה השמיכה על התקרה של המלונה ככה שאין סיכוי לכלב לגרום לה נזק.

פורסם

שמיכה חשמלית עלולה לגרום לפגיעה בפרווה שלו ואף לכוויות, בהחלט לא מומלץ.

פורסם

תסרוג לו סוודר כזה חמודי

knitted_dog_sweater.jpg

סליבינג?

האמת שלבנות מלונה יכול להיות פרוייקט חביב, עם חלון פרספק בצד עם תאורת לד :D

:lol: :lol: :lol:

פורסם

עשיתי דבר כזה בדיוק לחתולה שלי (שנמצאת רוב הזמן בחוץ) כשהיא היתה קטנה

יש לחתולה "בית" שבו היא מתחבאת (ארגז גדול בערך 0.6*0.6*0.6 - ואני מחליף אותו כל הזמן כי היא הורסת אותו ומצתבר שם פרווה וכו). בתוך הבית שמתי מארז ישן ריק בלי הפלסטיק הקדמי, סגרתי את כל הפתחים הגדולים של המארז (איפה שניתן להכניס יד/רגל של חתולה) אם פח

בתוך המארז יש בית מנורה מקראמיקה שמורכב על הקיר הפנימי (במקום לוח אם) ומחוברת מנורה של 40W

הכבל שנכנס למארז מוגן על ידיי צינור פלסטיק (שחור כזה כמו של בניין), הצינור נכנס ממש לתוך המארז ובגובה מטר מעל הגג של הבית כדיי שלחתולה לא תהיה אפשרות לנשוך את הכבל

המנורה נשרפת בערך אחת ל 1.5-2 חודשים (בהפעלה בלילה בלבד) אז לא לשכוח לבדוק ולהחליף אם צריך. ניתן לחבר 2 מנורות גדולות יותר בטור במקום 1 של 40W כדיי לתת אורך חיים ארוך ובערך אותה כמות חום. לא ניסיתי אבל נראה לי שצריך 2x60 או משהוא כזה בשביל אותה כמות חום

המארז של המחשב כולו חם אבל אין בו מקום שהוא חם בצורה מסוכנת כי החום מתפשט על כל השטח של המארז - כך שניתן להשאיר את זה דולק והוא לא מסוכן (לבדוק עד כמה זה באמת מתחמם כי אם המנורה קרובה לקיר מבפנים יהיה אזור חם יותר)

למה הכלב בחוץ ?

שמיכה חשמלית לא בא בחשבון כי הכלב יאכל את זה ויתחשמל. הבידוד של החוטים בדבר הזה דקיק

פורסם

אתה יכול לשים תמונה של זה?

ושל החתולה :)

פורסם

עשיתי דבר כזה בדיוק לחתולה שלי (שנמצאת רוב הזמן בחוץ) כשהיא היתה קטנה

יש לחתולה "בית" שבו היא מתחבאת (ארגז גדול בערך 0.6*0.6*0.6 - ואני מחליף אותו כל הזמן כי היא הורסת אותו ומצתבר שם פרווה וכו). בתוך הבית שמתי מארז ישן ריק בלי הפלסטיק הקדמי, סגרתי את כל הפתחים הגדולים של המארז (איפה שניתן להכניס יד/רגל של חתולה) אם פח

בתוך המארז יש בית מנורה מקראמיקה שמורכב על הקיר הפנימי (במקום לוח אם) ומחוברת מנורה של 40W

הכבל שנכנס למארז מוגן על ידיי צינור פלסטיק (שחור כזה כמו של בניין), הצינור נכנס ממש לתוך המארז ובגובה מטר מעל הגג של הבית כדיי שלחתולה לא תהיה אפשרות לנשוך את הכבל

המנורה נשרפת בערך אחת ל 1.5-2 חודשים (בהפעלה בלילה בלבד) אז לא לשכוח לבדוק ולהחליף אם צריך. ניתן לחבר 2 מנורות גדולות יותר בטור במקום 1 של 40W כדיי לתת אורך חיים ארוך ובערך אותה כמות חום. לא ניסיתי אבל נראה לי שצריך 2x60 או משהוא כזה בשביל אותה כמות חום

המארז של המחשב כולו חם אבל אין בו מקום שהוא חם בצורה מסוכנת כי החום מתפשט על כל השטח של המארז - כך שניתן להשאיר את זה דולק והוא לא מסוכן (לבדוק עד כמה זה באמת מתחמם כי אם המנורה קרובה לקיר מבפנים יהיה אזור חם יותר)

למה הכלב בחוץ ?

שמיכה חשמלית לא בא בחשבון כי הכלב יאכל את זה ויתחשמל. הבידוד של החוטים בדבר הזה דקיק

מדהים שאצל אנשי מחשבים הכל עשוי ממחשבים

אפשר להוסיף גם כרטיס מסך באוברקלוק מטורף מריץ משחק כבד, כדי לחמם..

פורסם

כבר פירקתי, זה היה רק כשהיא היתה קטנה

אבל תמונה של החתולה נצלם

פורסם

תקנה מין מפזר חם קטנטן, קח ארדואינו עם ממסר וחיישן חום, תכוון את הטמפרטורה שרק שזה נמוך יפעיל את הממסר שיפעיל את מפזר חום ושים את זה במלונה

פורסם

דרך אגב יש את הלבנת חימום הזו..

שקונים כשיש איגואנה :)

פורסם
  • מחבר

שמיכה חשמלית חשופה לא רעיון טוב.

אבל, אם אני אקח שמיכה חשמלית ואשים עליה בד עבה.

זה יפתור את הבעיה?

פורסם

אולי מלונה קטנה כמו שהציעו, אבל עם גג גבוה וגוף חימום למעלה. אותו אפשר לחבר לבקר כלשהו (ארדואינו למשל) ולהתקין תרמומטרים בנקודות מובחרות במלונה, שגם הם יתחברו לבקר. ככה הבקר יוכל לווסת את החום בעצמו לחום הרצוי.

פורסם

לחבר את הכלב לחשמל ולהשתמש בו בתור resistance heater :smile1:

פורסם

להושיב אותו על פלטה של שבת :biggthumpup:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים