עבור לתוכן

כיצד מגבים 300 ג'יגה בענן?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה מדבר מחוסר ידע בכל המישורים:

1. ה"הון" שאתה מדבר עליו מסתכם בסדר גודל של 3$-5$ בחודש.

2. ברור שבסופו של דבר הקבצים נשמרים על אמצעי אחסון כלשהו (לא בהכרח דיסק, אגב),

אך מדובר במערכי אחסון עצומים שהחברות הנ"ל מנהלות, עם אמצעים טכנולוגיים מתקדמים של יתירות, גיבויים והתאוששות,

כלומר, הסיכוי שהחומר שלך יעלם בשל תקלה פיזית אצל החברות הללו הוא אפסי.

• תגובות 42
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולדעתי אתה, אז מה

הכל יחסי. 5 דולר בחודש (שתכלס זה יותר יקר, וזה לא כולל תשלום ראשוני) לעומת פחות מ-100 דולר הוצאה חד פעמית זה הרבה כסף..

תתפלא...

אך מדובר במערכי אחסון עצומים שהחברות הנ"ל מנהלות, עם אמצעים טכנולוגיים מתקדמים של יתירות, גיבויים והתאוששות,

אחי, אנחנו בשנת 2012 וגם הסיכויי שדיסק ביתי יהרס הוא אפסי. ואם זה כל-כך חשוב לך אתה יכול להשקיע בSSD או משהו

יותר אמין.

פורסם
  • מחבר

משעשע.

בהצלחה.

פורסם

איך אתה מסביר שdigitallifeboat כאלה זולים?

לא מצאתי עליהם ביקורות ברשת, אבל המחיר מפתה מאוד.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מסביר שdigitallifeboat כאלה זולים?

לא מצאתי עליהם ביקורות ברשת, אבל המחיר מפתה מאוד.

שמעתי שהגיבוי אצלהם חלקו נמצא על המחשבים של שאר המנויים, אבל זו רק שמועה, לא התעמקתי,

להבנתי הם גם חדשים יחסית והאתר שלהם לא מרשים, בלשון המעטה,

הייתי הולך על וותיקים יותר.

פורסם

מי שמדבר על חוסר ידע... ;)

בחברות האכסון הזולות האלה של 5$ בחודש לנפח "בלתי מוגבל" (או בכלל, כל נפח שהוא מעל 100MB למחיר הזה, ואתה מדבר על 300GB!) מאוד מאוד קל לאבד מידע. החברות האלה פריצות מאוד, גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן, וקרה לי כבר לא פעם ולא פעמיים שחומר שישב על חשבונות כאלה (במקרה אני מנהל כמה מאות אתרים על חשבונות כאלה) יום אחד פשוט הלך לעולמו בלי שום יכולת שחזור (מלבד גיבוי שהיה אצלי, אבל זה כבר לא רלוונטי לדיון).

פורסם

(במקרה אני מנהל כמה מאות אתרים על חשבונות כאלה)

אתה מתחזק רשת פורנו עולמית או משהו בסגנון? ::)

פורסם

מי שמדבר על חוסר ידע... ;)

בחברות האכסון הזולות האלה של 5$ בחודש לנפח "בלתי מוגבל" (או בכלל, כל נפח שהוא מעל 100MB למחיר הזה, ואתה מדבר על 300GB!) מאוד מאוד קל לאבד מידע. החברות האלה פריצות מאוד, גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן, וקרה לי כבר לא פעם ולא פעמיים שחומר שישב על חשבונות כאלה (במקרה אני מנהל כמה מאות אתרים על חשבונות כאלה) יום אחד פשוט הלך לעולמו בלי שום יכולת שחזור (מלבד גיבוי שהיה אצלי, אבל זה כבר לא רלוונטי לדיון).

הוא לא דיבר על AWS?

פורסם

המליצו כאן על כמה אתרים אנונימיים לחלוטין, שהיום הם קיימים ומחר לא. וזה לפני שמדברים על אמינות שכלל לא ידועה.

4$ לחודש ללא הגבלת נפח זהו שירות ממש לא כלכלי מבחינת הספק. גם להם הדיסקים קשיחים עולים כסף (כפול לפחות אם יש להם יתירות, ואם לא אתה בבעיה) וגם הרוחב פס, האירוח והחשמל עולים כסף.

ואם משהו נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, כנראה הוא כזה. יש מצב שאם תבחר במשהו זול כזה, תגלה בעוד חצי שנה שאתה צריך שוב למצוא ספק אחר ולעלות הכל מחדש.

פורסם
  • מחבר

המליצו כאן על כמה אתרים אנונימיים לחלוטין, שהיום הם קיימים ומחר לא. וזה לפני שמדברים על אמינות שכלל לא ידועה.

4$ לחודש ללא הגבלת נפח זהו שירות ממש לא כלכלי מבחינת הספק. גם להם הדיסקים קשיחים עולים כסף (כפול לפחות אם יש להם יתירות, ואם לא אתה בבעיה) וגם הרוחב פס, האירוח והחשמל עולים כסף.

ואם משהו נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, כנראה הוא כזה. יש מצב שאם תבחר במשהו זול כזה, תגלה בעוד חצי שנה שאתה צריך שוב למצוא ספק אחר ולעלות הכל מחדש.

CrashPlan הוא שירות וותיק שעובד כבר שנים ארוכות תמרות שתחלום של 4$ לחודש,

יש לו המלצות ממשתמשים מכל רחבי העולם (כולל מישראל), כולל משתמשים שמחדשים אצלו מנוי לארבע שנים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

CrashPlan הוא שירות וותיק שעובד כבר שנים ארוכות תמרות שתחלום של 4$ לחודש,

יש לו המלצות ממשתמשים מכל רחבי העולם (כולל מישראל), כולל משתמשים שמחדשים אצלו מנוי לארבע שנים.

מצד שני, יש לך גם מקרים כאלה:

http://jeffreydonenfeld.com/blog/2011/12/crashplan-online-backup-lost-my-entire-backup-archive/#more-7166

פורסם

אני לא רואה שום הגיון לגבות בענן כאלה נפחים , למה אתה צריך את זה?

ועוד המידע ממשיך לגדול...

קנה מחשב קטן עם 2 כוננים של 2-3 טרה ותעשה raid 1 וזה מספיק אמין.

אתה רוצה יותר אמינות?

קנה בנוסף כונן חיצוני.

עוד?

זה נראה לי רעיון גרוע לעשות גיבוי בענן לכל כך הרבה מידע...

פורסם

עברו כמה חודשים אם לא שמתם לב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים