פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי.באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי).מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה.עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היאהאם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה?תודה לעונים
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים 50 מעלות זאת טמפרטורה גבוהה? בכרטיסים גראפים HIGH END בדרך כלל זאת טמפרטורה במנוחה +-. כנראה שהכרטיס התאמץ טיפה בוינדוס, והחליט לכמה רגעים להפעיל מאוורר כהכנה לעליה במאמץ. לא משהו יוצא דופן. אם זה קורה הרבה ומציק לך, אפשר לשנות מעט את פרופיל המאוורר כדי להעלים את התופעה. הנה דוגמה לפרופיל מאוורר סתם בשביל הוויזואליזציה.
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים אני זוכר שה Firefox היה משתמש לי המון בכרטיס מסך עד שעברתי ל Chrome (למרות שיש גם דרך לבטל את זה)תבדוק מהו השימוש בעת הגלישהאולי גם שלך "ממש עובד" בעת הגלישהגם לי יש את ה GTX 660 דגם ה OC של Gigabyteבמנוחה הכרטיס נמצא על 27-29במשחקים עומד על 55-60
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים מחבר לא הטמפרטורה הפריע, אלה הקפיצה הפתאומית והמאמץ. עברתי מ4890 שעבד על 60 מעלות בIDLE אני הופתעתי מהקפיצה בשעון במהלך מנוחה פחות או יותר (browsing קל גובל בIDLE כמעט לא?)
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים תבדוק מה אחוזי השימוש בכרטיס מסך בעת הגלישהלזה התכוונתיאני זוכר שה firefox היה לפעמים משתמש באחוזים גבוהים בכרטיס (לא זוכר בדיוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.