עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-6000 ש"ח לפחות, יש אפשרות חריגה קטנה. בעיקר לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. כנראה 23 או 27 אינץ.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שיהיה אפשר להוציא מהתקציב את הטוב ביותר ואם יהיה משתי אפשרויות שקט או לא, והשקט תעלה קצת יותר אז אני ילך על היותר. עדיף כמה שפחות שקט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC בנינוני בעתיד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול דברים כאילו. הרכבת מחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS RSM או עדיף באזור מחדרה עד חיפה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני מעדיף מעבד CORE I7 וכרטיס מסך של נוידיה אבל אפשר גם "להתפשר" על ATI עם יש הבדל משמעותי.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות שיהיה שידרוג ל SLI בעתיד.

זה המפרט שחשבתי מה אתם חושבים? איפה לשנות? יש הצעות?

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1695

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪220

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77X-UD3H

כמות: 1 - מחיר: ₪879

מארז:

Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Kingston 8GB KINGSTON KIT(4Gx2) PREDATOR XMP DDR3 2133

כמות: 1 - מחיר: ₪352

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB

כמות: 1 - מחיר: ₪557

קשיח למחשב שולחני:

OCZ SSD 128G Sata3 Indilinx Everest 2 Vertex 4

כמות: 1 - מחיר: ₪583

כרטיס מסך:

MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION

כמות: 1 - מחיר: ₪1687

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6697

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6564 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/b1a7g6ht

פורסם
  • מחבר

מנהלים אשמח לתשובות מפורטות ממכם :)

פורסם

לא בטוח שאתה צריך את המעבד הזה לגיימינג.. אם כבר עדיף ללכת על - 3570K

ולקחת את הכרטיס הזה במקום - GTX670

או לוותר על שדרוג כרטיס ואז הסכום יהיה יותר קרוב ל6000.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף CORE I7 כי ההבדל בין GTX660 ל GTX670 לא נראה לי יהיה משמעותי במשחקים ואילו בפעולות גרפיות כבדות אני חושב שיהיה הבדל מאוד משמעותי בין CORE I5 ל CORE I7 תקן אותי אם אני טועה..

פורסם

אם מדובר במחשב לגיימינג ולא לעיבוד גראפי וכדומה אז אין לך צורך בhyper threading והi7 לא יתן תוצאות טובות יותר משמעותית (אם בכלל) אל מול הi5.

תריץ חיפוש 660Ti vs 670 ותראה בעצמך את שני הכרטיסים.

** גם לגבי הזכרון, http://www.tms.co.il/product/10537 זה אמור להספיק. אתה לא תראה הבדלים בביצועים.

פורסם

המערכת הנ"ל תהווה בסיס משתלם יותר עבורך:

כפי שאמר כבר מישה אין לך צורך ב i7 עבור גיימינג.

על מנת ולקבל ביצועים טובים יותר בגיימינג, נכון דווקא יהיה ללכת על i5 (מותאם OC גם כן) ולעלות בכרטיס המסך ל GTX670 (ממש כפי שמישה כבר המליץ עבורך).

יש לך כאן בסיס טוב לדעתי, שיאפשר לך גם לעשות SLI במידת הרצון.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪220

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77X-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪789

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪875

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪118

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪397

קשיח למחשב שולחני:

SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪525

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2173

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6459

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6330 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vbwkydn6

פורסם
  • מחבר

1. למה לקחת לוח אם שונה?

2. למה לקחת מארז שונה? (לפי דעתי הוא נראה הרבה פחות טוב.)

3. לגבי הזיכרון קשיח למה לא לקחת מה שאני לקחתי? (את סוג הכרטיס).

4. לגבי ה SSD שמעתי שה VERTEX 4 מעולה למה לקחת את של samsung למרות שגם הוא מאוד טוב.. אבל ל OCZ יש יותר נסיון בתחום וגם VERTEX 4 עדיף על ה samsung לא?

5. הכרטיס מסך הזה לא עדיף על מה שאתה נתת לי?

6. צודק לגבי הכונן אופטי.

7. והכי חשוב מאוד רציתי I7 אתם בטוחים ב 100 אחוז שאין שום השפעה בגיימינג ב I7 מאשר I5? כי ראיתי באתר הראשי שלהם שהמעבד מיועד לגיימינג...

פורסם

אם תריץ חיפוש i5 vs i7 for gaming אתה תראה הרבה אתרים שרושמים בהם שאין הבדל בביצועים במשחקים. אני בד"כ סומך על מלא אתרים שאומרים אותו דבר.

פורסם

1. למה לקחת לוח אם שונה?

2. למה לקחת מארז שונה? (לפי דעתי הוא נראה הרבה פחות טוב.)

3. לגבי הזיכרון קשיח למה לא לקחת מה שאני לקחתי? (את סוג הכרטיס).

4. לגבי ה SSD שמעתי שה VERTEX 4 מעולה למה לקחת את של samsung למרות שגם הוא מאוד טוב.. אבל ל OCZ יש יותר נסיון בתחום וגם VERTEX 4 עדיף על ה samsung לא?

5. הכרטיס מסך הזה לא עדיף על מה שאתה נתת לי?

6. צודק לגבי הכונן אופטי.

7. והכי חשוב מאוד רציתי I7 אתם בטוחים ב 100 אחוז שאין שום השפעה בגיימינג ב I7 מאשר I5? כי ראיתי באתר הראשי שלהם שהמעבד מיועד לגיימינג...

1. לוח M - בחרתי בו כי הוא יתן לך תמיכה טובה ב OC, ומערך במידה ויהיה ממש כמו לוח ה M שבחרת אתה. רק במחיר נמוך יותר.

2. מארז + ספק - הספק הוא אותו הספק, בהחלט אחד איכותי.

בנוגע למארז, המארזים של Fractal Design איכותיים בהרבה משל חברת ריידמאקס. בין אם מדובר באיכות החומרים, ההרכבה, הפי'צרים וכיוצא בזה.

סידור הכבלים בו יהיה נוח יותר, והמערכת גם תיהיה שקטה יותר. מדובר במארז שכולל חומרים לבידוד רעשים.

3. זיכרונות - הזיכרונות שכללתי במפרט הינם בסיסיים למדי, ויעשו עבורך אותה העבודה. אין לך צורך בזיכרונות שלקחת. במידה והינך רוצה זיכרון עם קירור: http://www.tms.co.il/product/11866.

4. קשיח - שניהם טובים מאוד, ומדובר בהעדפה אישית במוצר הנ"ל, ומעט במחיר הנמוך יותר עבור סמסונג.

5. כרטיס מסך - הכרטיס לא עדיף. הוא כולל קירור פשוט למדי. הכרטיס של גיגהבייט כולל קירור מתקדם בהרבה. ישאיר לך גם מקום לעשיית OC עבור הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים