עבור לתוכן

החידון של הזון #23

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקוע על 5, 8 ו-7 מאוזן.

• תגובות 57
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש אתר כלשהו שיאפשר לי לבנות את הצורה של החידון ולרשום בו את מה שאני כבר יודע? הרבה יותר נוח לחשוב על הפתרון כשזה מול העיניים.

מה שאני עושה זה להשתמש בsnipping tool (בא עם windows 7) כדי לגזור את החידון, ולפתור ישירות עליו. יש לו כלי עט וכלי מחק שמאד נוחים לי למטרה הזו.
פורסם

מה היה המוצר?

ספק כוח של אנטק

שבועיים וזה היה בתקופת החגים.

פנה למשתמש dj-electric.

פניתי אליו 3 פעמים. בפעם הראשונה אמר לי שהספק יגיע סביבות סוף חודש אוקטובר. בפעם השניה הוא הפנה אליי את הבן אדם שאחראי על המשלוחים והוא אמר שזה יגיע ב-15.11, בפעם השלישית הוא לא ענה לי חח..

פורסם

אני לא עונה כי זה נהיה מגוכח. זה גורם לי לרצות להפסיק לפנות לאנשים בזכיה בשביל שבמקרה ותיפול מלחמה שתסגור את סניף KSP שצריך לספק את הספקים שלא יבואו אלי בתלונות.

פורסם

תקוע עם 5.. וגם מילת הפתרון לא מסתדרת לי כל כך

פורסם

אני לא עונה כי זה נהיה מגוכח. זה גורם לי לרצות להפסיק לפנות לאנשים בזכיה בשביל שבמקרה ותיפול מלחמה שתסגור את סניף KSP שצריך לספק את הספקים שלא יבואו אלי בתלונות.

סניף של KSP? הבן אדם אמר לי שזה ייבוא מחו"ל והמשלוח התעכב בגלל ההוריקן בארה"ב.. איך זה קשור ל-KSP?

חוץ מזה, אני לא חושב שזו סיבה לא לענות. גם אם זה באמת קשור ל-KSP, יכולת פשוט להסביר לי את זה...

פורסם

סניף של KSP? הבן אדם אמר לי שזה ייבוא מחו"ל והמשלוח התעכב בגלל ההוריקן בארה"ב.. איך זה קשור ל-KSP?

חוץ מזה, אני לא חושב שזו סיבה לא לענות. גם אם זה באמת קשור ל-KSP, יכולת פשוט להסביר לי את זה...

יפה, אז עכשיו כשאתה יודע, בבקשה התאזר בסבלנות, ספק הכח ישלח אליך בימים הקרובים.

פורסם

תודה...

פורסם

מישהו הצליח למצוא את מילת הפתרון?

פורסם

יש דורשים לשביעיות (משום מה רבים הסתבכו בהן), או משהו, תמורת 9/8 ו-5?

פורסם

מישהו הצליח למצוא את מילת הפתרון?

יש מצב שהתשובה לא קשורה כלל לעולם המחשוב ?

פורסם

שואל שוב שאלה שעלתה פה, הפתרון בהכרח מורכב ממילה אחת ולא שתיים?

יצא לי אחלה פתרון שלא קשור למחשבים ב2 מילים...

פורסם

אני לא חושב שיש מילה בעברית שמורכבת מהאותיות האלה..

אבל אני רוסי אז אולי אני טועה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים