עבור לתוכן

בעיית שיתוף טורנטים D-link 2650u

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כבר שלושה חודשים בערך אני מתעסק עם בעיה בשיתוף טורנטים. קצת רקע, יש לי מערכת הפעלה של לינוקס ומודם של בזק Dlink dsl-2650u עם גרסת קושחה: BZ_1.15.

אני מוריד טורנטים דרך TL, מהירות הורדה מעולה, אבל אני לא מצליח להעלות את הטורנטים (ולא, זה לא בעיה של PEERS).

כמובן שפתחתי פורטים בשרת, גם דרך Virtual Server, וגם דרך Port Forward, ובנוסף הגדרתי כתובת IP סטטית.

אני משתף טורנטים דרך תוכנת 1.3.5 Deluge. אז הבעיה היא שאני רואה שPEERS מתחברים לטורנט שלי, אבל תוך שניה מתנתקים.

קראתי המון בהרבה פורומים גם של DLINK וגם על DELUGE ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה.

כשחיפשתי פתרונות ראיתי שיש בעית עומסים בראוטרים האלה, ובאמצעות הגדרת פקודות בRouter ע"י Telnet זה עשוי לפתור את הבעיה, לדוגמא:

echo 120 > /proc/sys/net/netfilter/nf_conntrack_tcp_timeout_time_wait

לא עזר כמובן :'(

פתחתי פורטים גם ב-IPTABLES באופן הבא:

sudo iptables -A INPUT -p tcp --dport 52370 -j ACCEPT

וה- UFW ב- DISABLE.

דיברתי גם עם בזק, הם אמרו שכל הפורטים נראים להם תקינים, ולפי הבדיקות שעשיתי הם אכן פתוחים.

היה רגע או שניים שהצלחתי להעלות לPEER מישראל... אבל רק מישראל, אבל כל השאר מתחברים ומתנתקים בקצב מסחרר.

אני ממש אבוד, באמת שחרשתי את האינטרנט, אחרת לא הייתי פותח פה נושא חדש.

אני אשמח לעזרה.

תודה מראש,

ניב

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

הייתי שמח לספר לכם מה היה הפתרון.. אבל בתכלס עשיתי המון דברים, כנראה שאחד מהם עבד,

בין היתר: קונפיגורציה שונה לראוטר, קונפיגורציה שונה לדרך שבה לינוקס מתייחס לפרוטוקול TCP (Timeotut)...

אבל זה עבד:)

אפשר לנעול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים