עבור לתוכן

מחיקת כפילות יומנים באאוטלוק 2010

Featured Replies

פורסם

בגדול, השאלה בכותרת..

מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה.

מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה.. למישהו יש רעיון?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.. אני בטוח שמישהו פה יודע ???

פורסם

תבהיר:

אתה עובד מול שרת exchange או מול קובץ PST?

במידה והשני נכון - פשוט תסיר את ה-PST השני.

במידה והראשון נכון - תוריד אותו מהתצוגה ותבטל הרשאות

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

לא ירדתי לסוף דעתך.. למה הכוונה?

האימייל המוגדר באאוטלוק הוא אימייל ספקית של 012. לכל USER במחשב אימייל נפרד ב-012.

אני מניח שמדובר ב-PST כי ייבאתי את החשבון מהמשתמש המקורי (כאמור, היו שם שני חשבונות מייל וייצאתי אחד מהם ל-PST).

איך אני מוחק אצל המשתמש השני רק יומן אחד כשבעצם 2 היומנים מופיעים לי בצורה מאוחדת?

פורסם

אז כנראה שלא מובן לי מה המצב ומה אתה מנסה להשיג

תדביק תמונה

פורסם
  • מחבר

תודה על הנכונות לעזור. לצערי אין לי אפשרות לצרף תמונה, המחשב לא אצלי, אבל תמונה בכל מקרה לא ממש תעזור.

אנסה להסביר שוב:

1. המחשב המשפחתי שימש שני אנשים, ובתוכנת האאוטלוק היו מוגדרים שני פרופילים. לכל פרופיל כתובת אימייל משלו אצל ספקית האינטרנט.

2. כחלק מתהליך ייעול, ביצעתי הפרדה ויצרתי שני משתמשים על המחשב. כדי להעביר למשתמש השני את פרופיל האימייל שלו עשיתי ייצוא וייבוא לקובץ PST.

3. מה שקרה עכשיו זה שאצל המשתמש השני, אליו ייבאתי קובץ PST, נוצרה כפילות בלוח השנה (Calendar). מופיעות כל ה-TASKS שלו אבל גם כל ה-TASKS של המשתמש הראשון. כלומר, שני היומנים מופיעים יחד אצל המשתמש השני (אצל הראשון רק היומן שלו, שם אין בעיה).

השאלה שלי איך אפשר לנהל את היומנים, אולי מתיקיית היעד ששם זה נשמר, כדי לבטל את הכפילות הזו ולמחוק מהאאוטלוק אצל המשתמש השני את היומן של המשתמש הראשון ולהשאיר רק את היומן הרלוונטי.

מקווה שכעת זה יותר מובן.

פורסם

תציג את היומן בתצוגה של רשימה - תראה אם יש שדה שמאפיין פגישות שמקורן ביומן אחד מהשני - תמיין לפי שדה זה - תמחק את המיותר.

פורסם
  • מחבר

או.קיי, תודה על ההכוונה.

הבעיה הייתה ששני היומנים היו מסונכרנים ביניהם בגוגל CALENDAR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים