עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VVG2000 vs WRT54GL בתור נתב אלחוטי בסיסי

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27).

עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי

הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל

הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין.

עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש,

ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד

עם ה-54GL כנתב, למעט חיסכון קטן בחשמל, בכמות המכשירים והקפיצות ברשת, וכו'. מבחינת פונקציונאליות, נראה כי למכשיר

המודמראוטר יש הרבה יותר תכונות יחסית ל-54GL, אולם ספק אם כלל אשתמש בהן במתכונת השימוש הנוכחית שלי. מצד שני,

שינוי כל הגדרה קטנה מחייב אתחול של כל המכשיר, להבדיל מה-54GL שמאתחל רק את התהליכים שקשורים בהגדרה

ששונתה, וכל שאר יתרונות הקושחה הפתוחה שלא אפרט פה. לא בדיוק עילה לטענות, אבל טיפה מעיק.

לפיכך, שתי שאלות:

1) האם יש לדעתכם סיבה מספיק טובה (למעט מה שכבר ציינתי) במקרה שלי ללכת דווקא על פתרון ה-VVG2000 כמודם+נתב?

2) כאשר ה-VVG2000 מוגדר כמודם בלבד (Bridge), האם יש הגדרות מסויימות שכדאי לשנות בצורה מסויימת?

תודה מראש לעונים :)

פורסם

היי ChronoDog,

מודם-נתב Netgear VVG2000, עובד בטכנולוגיית VDSL של בזק למהירויות העולות על 20 מגה.

ה- DLINK הבסיסי אינו תומך בטכנולוגיה זאת.

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.