עבור לתוכן

מחפש המלצה לנעליים אטומות למים לשימוש יומיומי

Featured Replies

פורסם

מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי.

הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה.

ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע.

חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו?

מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1

האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים..

תודה לעוזרים!

פורסם

אני לא יודע אם יש הבדל בין נעלי blundstone ו- redback, אבל אני יכול לומר שהנעליים קצת מתרכחות עם הזמן ולא מרגישים או לא שמים לב לנגיעה של הנעל ברגל.

אין לי יותר מדי נסיון עם נעלי טיולים/הליכה אחרות אבל ליום-יום ובמיוחד לתקופה הגשומה אני מאד מרוצה מה- redback שלי, גם מבחינת נוחות וגם האטימות היחסית שלהן למים(ואישית אני מאד אוהב איך שהן נראות).

פורסם

לבוץ/רטיבות - ממליץ בחום על ה Redback. עם או בלי שרוכים, זו כבר העדפה שלך.

פורסם
  • מחבר

ידוע לכם באיזה חנות מוכרים אותם בזול באיזור ירושלים/ת"א?

פורסם

חברות נעליי טיולים מומלצות לא חסר ואם תבצע חיפוש אפילו בפורומים כאן תמצא. זכור לי שהמלצתי מס' פעמים לאנשים כאן.

אם אתה מחפש נעל אטומה ומעט מסוגננת יש לך קאטרפילר בצבע חול-חרדל שכזה, ולחברת טימבלנד יש גם מקבילה אוד דומה.

הדבר שאני ממליץ בתור התחלה הוא שתקפוץ לבקר בחנויות מטיילים ותבדוק כל נעל שנראת לך טוב על המדף ובהתאם תקבל רושם איזה נעל מתאימה ונוחה למבנה הכף רגל שלך.

אישית, כבעל מבנה כף רגל רחב, אני עברתי על כל המדפים ב"למטייל" עד שמצאתי את הקארימור (חברת טיולים בריטית) שלי שאני מחזיק בקרוב 3 שנים! אני מאוד מבסוט מהם למרות שהסוליה קצת איבדה את זה אחריי שחרשתי את הנעל בטיולים בארץ, בחו"ל ובעבודות סחיבה מאומצות וכו'.

אחריי שתדע ותסמן לך כמה דגמים שאהבת, תנסה לפנות לסיטונאות/יבואן או חנויות אווט-לט (דוגמה- אני רכשתי את שלי בלמטייל במרכז הקונגרסים, מול קניון חיפה) ולהשיג מחיר טוב. אולי אפילו להזמין מהאינטרנט יצא זול במידה ותדע פרטים מדויקים אודות הדגם והמידה.

אגב, אני אישית לא אהבתי את התחושה של הרד-בק על הרגל שלי כשבדקתי בזמנו כי הנעל "מתנדנדת" על הרגל ולא יושבת הדוק. בייחוד כשגם אין לנעל ריפוד בצדדים, התחושה על הרגל מאוד מוזרה. :nixweiss:

שיהיה בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

יאפ! :xyxthumbs: (גרמת לי להזיל דמעה ולהזכר איך הנעל נראתה בחיתוליה... :'( )

מפתיע אותי לראות מנקודת מבט היום את המחיר של הנעל באמזון. כשרכשתי אותה היא עלתה סביב ה-650 ש"ח בערך. :screwy:

בכל אופן, הכל תלוי בסוג העבודה שלך ומטרת הנעל. אצלי אישית, אני לא עובד במשרד ממשלתי מפואר, אלא במפעל (נמנע מפירוט איזה), ולכן לא באים בבגדיי מעצבים.

מעבר לכך, ביום-יום הנעל משתלבת לי מצוין עם הבגדים מכיוון ומרבית המכנסיים שלי כהים, אז זה משתלב במידה מסוימת טוב.

כל הת'ארד הזה עושה לי חשק לנעליים חדשות. :P

פורסם
  • מחבר

לאיזה דגם של קאטרפילר אתה מתכוון?

איך הקולומביה למיניהן?

פורסם

^אני גם קניתי אותה לפני שנה וחצי בערך ממטייל עודפים ב- 650 ש"ח. בסה"כ טיילתי איתה איזה 2-3 פעמים החסרון שלה שהיא מאוד חמה.

קניתי נעל של Asics מאוד דומה לזאת:

http://www.asics.co.nz/footwear/walking-shoes/gel-nebraska-m/

אין לי מושג אם היא אטומה או לא (סביר להניח שלא) אבל היא נראית טוב (ספורט-אלגנט) ויותר חמה מנעל ספורט.

על קאטרפילר אני פחות ממליץ - לא היה נוח.

תבדוק בחנויות עודפים השונות: בת"א יש לך חנות של למטייל עודפים מסביב להיכל Nokia.

- יש חנות נעליים שנקראית Origins והיא נמצאית ב-Outlet בהרצליה.

פורסם

לקולומביה ולנורת' פול יש אחלה נעליים, הבעיה היא שהמבנה כף רגל שלהם היה צר לי מדי. הקארימור כפי שBENOR ציין קצת חמימות כתוצאה מהריפוד הפנימי שלהם שמקנה נוחות בלתי רגילה בהשוואה למתחרות. אני אמליץ שוב- לבקר בחנויות למטיילים שיעזרו לך למצוא את הנעל האידיאלית ולרוב גם מחזיקות רמפה בזווית 30 מעלות בערך כדי להקנות לך תחושה כיצד הנעל מגיבה בזוויות הליכה שונות.

את הקאטרפילר יצא לי לראות בזמנו כשמדדתי בגלי, הן עלו בערך 500 ש"ח. יש להם סוליה עבה וצהובה שכזו כמו הנעל עצמה, ולמעלה באזור הקרסול יש פס ריפוד מעור בצבע שחור. אני בטוח שברגע שתסתכל עליהם תבין מיד על איזה דגם דיברתי. החיסרון שלהם הוא שהן לא טובות להליכה כי הסוליה קשה ומזכירה מעט סוליה של נעל צבאית. היתרון שלהן הוא המראה הקלאסי שמתאים לכל מראה אלגנט שתלבש למקום עבודתך.

החסרון הוא שהן בהירות (צבע חול) ונגיעה קלה בבוץ וחארם על הנעל. לכן אני ממליץ נעל חומה.

אם תצליח לייבא את הנעל שתבחר מחו"ל (דוגמה- אמזון, ראיתי עכשיו שהמחירים ממש זולים שם) אז אשריך! :yelclap:

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הייתי היום בחנות של קולומביה ומצאתי זוג שדי מצא חן בעיניי. הן היו לי נוחות, הן נראות בסדר ואטומות למים. מה אתם אומרים עליהן? http://www.zappos.com/columbia-newton-ridge-plus~1

באותו אתר^ ראיתי זוג שנראה גם כן נחמד של חברת HI-TEC מישהו מכיר את החברה? איך הנעליים שלהם והאם יש חנות בארץ שמוכרת אותן? http://www.zappos.com/hi-tec-altitude-iv-black?zlfid=111&recoName=zap_pdp_acc

פורסם

יש גם של נייק, runners.co.il

פורסם

היי טק גם חברה מוכרת בתחום. קצת פחות פופלארית בגודל קהל הצרכנים שלה. הנעליים שלה בדר"כ יותר זולות (משער שזה מפאת קהל הלקחותו המצומצם ולכן המחיר זול יחסית).

בסופו של דבר זכור שנעליי טיולים ונעליים בפרט, רצוי למדוד לפני שתזמין מכל מכל כזה או אחר. תתארגן על המספר הסידורי אחר"כ ותזמין מהיכן שתרצה. תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

יש לך גם את MERRELL

יש להם נעליים חסינות מים, ויש נעלי GORE-TEX שבנויות מסוג רשת צפופה מאוד

היא לא חמה כמו כל הנעליים האטומות. היא לא חסינה, אבל היא "דוחה" מים. משמעו גשם והשפרצות מכלי רכב היא עוברת יבשה :)

הבעיות מתחילות כשאתה דורך בשלולית שיותר גבוהה מהסולייה (והסולייה שם לא נמוכה)

זאת הנעל שיש לי-

http://www.merrell.com/US/en-US/Product.mvc.aspx/16674M/33906/Mens/Moab-Mid-GORE-TEX-Wide-Width?dimensions=0

פורסם
  • מחבר

ה-MERRELL נראות די מגושמות לטעמי.

ERL, מספר סידורי? לא מספיק הדגם של הנעליים? הנעליים של קולומביה בקישור שנתתי הן אותן נעליים שמדדתי בחנות, או לפחות נראות כך ובעלות אותו שם. אני יכול להשיג אותם בארץ ב-420 שח. מחו"ל אני יכול להשיג אותם בסביבות 360 שח (במידה ואני עושה משלוח דרך BUY2 ובמידה והם לא יקחו לי יותר מ-20$ משלוח). עדיף כבר לקנות מהארץ?

אתה יודע איפה אפשר למדוד נעליים של הייטק בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים