עבור לתוכן

המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר למצבו הרגיל

Featured Replies

פורסם

שלום,

כפי שציינתי בכותרת, המחשב שלי קופא לכמה שניות (אפשר להגיד שמדובר ב-10 שניות לערך) ואז חוזר למצבו הרגיל ללא הצורך בביצוע ריסטארט. כשאני שם שיר ברקע וכשבו זמנית המחשב קופא, אפשר לשמוע שהשיר נתקע, כלומר שומעים את אותו הצליל בחזרות...

נוסף על כך, במצב שבו המחשב נתקע יש את הצליל המודיע על ניתוק USB, בדיוק כמו שמחברים DOK ואז מנתקים (רק שפה זה צליל הניתוק). המקלדת לא מגיבה ולא העכבר, אלא שהם חוזרים להגיב רק אחרי שהמחשב יוצא ממצב של "קיפאון".

אפשר לדעת מה עושים במקרה כזה? ניסיתי לנקות אבק מהמחשב, לבדוק וירוסים באמצעות NIS 2013 ולבצע סריקה של CCLEANER.

תודה רבה!

פורסם

הוא לא נתקע. מעבד שלו עסוק במשהו.

במה ? אולי מנהל המשימות יגלה לך בלשון תהליכים.

פורסם

לי יש בעיה דומה וכבר שללתי הכל (ספק, זכרונות, HDD, מעבד, כרטיס מסך), מה שנשאר לי זה כנראה החלפת לוח.

לצערי אצלי הלוח ישן מאוד ואין כאלה כבר. אצלך זה יכול לנבוע מאותה סיבה או מסיבה אחרת לגמרי.

פורסם

הוא לא נתקע. מעבד שלו עסוק במשהו.

במה ? אולי מנהל המשימות יגלה לך בלשון תהליכים.

פורסם

היי, היה לי משהו זהה ,

2 שאלות

האם יש לך מקלדת ועכבר אלחוטיים ? אם כן , של איזה חברה

האם יש לך ראוטר בקרבת מקום ?

פורסם

אולי בעיה עם הכונן?

נשמע כאילו הכונן עושה ספין ומאתחל ראשים.

אולי הבעיה עם החשמל שהוא מקבל.

נסה להקשיב למחשב, ולהרגיש וויברציות עם היד בזמן שהוא קופא.

כמו כן עקוב אחרי צריכת המשאבים ופעילות(זיכרון/מעבד/הרדיסק) בעזרת הRESOURCE MONITOR המובנה בוינדוס.

פורסם

doronha איזו מקלדת הייתה לך?

אצלי יש עכבר LOGITEC MX 1100 על דונגל משלו ומקלדת של LOGITEC EX 110 שהייתה סט עם עכבר על דונגל אחר.

החלפתי עכשיו לעכבר חוטי ועדיין אין שינוי.

פורסם

אצלי הייתה אותה בעיה בדיוק,

מה שהתברר בסוף (לאחר שהחלפתי חצי מחשב..)

שהראוטר שלי פשוט שידר בצורה חזקה מדי וזה התנגש עם התדרים של המקלדת האלחוטית ( מיקרוסופט 3000)

פשוט הזזתי את הראוטר למקום אחר וזה פתר

אני מניח שהבעיה אצלך שונה כי ניסית חיבור חוטי למקלדת והעכבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים