פורסם 2004 בינואר 2421 שנים אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים בנרו הדיסק הזה מתנהג כמו כל דיסק אחר, אם אתה רוצה להוסיף אתה חייב להתחיל את הצריבה ב multisession ולהמשיך כך.אתה יכול למחוק אותו בנרו recorder->erase rewritableאתה יכול גם להתקין את incd שמגיעה עם נרו או directCD של אדפטק, שם אתה מפרמט את הדיסק הרב פעמי ומשתמש בו ע"י drag&drop כאילו היה כונן רגיל.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר אני משתמש בNero Express. ואני לא מוצא שם multisession.וגם לא הבנתי איך מוחקים את הדיסק.שוב תודה לכל העוזר!
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר אבל עדיין, זה לא הגיוני.. אז מה אין אפשרות לצרוב צריבה נוספת על דיסקים רק פעמיים בנרו אקספרס??חייבת להיות, הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה.תודה רבה! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.