עבור לתוכן

דרוש מפרט לסטודנט לעיצוב דו, תלת ויוניטי עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצות למפרטים שמתאימים למתחיל בתחום עיצוב משחקי מחשב

1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]6000[/glow] (בלי מסך)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300] ניתן לנצל ואולי אף לחרוג טיפה[/glow]

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-1000[/glow]

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]תלת, דו, יוניטי, אפטר ומשחקים[/glow]

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[glow=red,2,300] maya, photoshop, flash, after[/glow]

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]דיאבלו, קול אוף דוטי, משחקים כבדים[/glow]

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300] 22'' 1920X1080 נראה לי (לא בבית לבדוק)[/glow]

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [glow=red,2,300]גבוהות[/glow]

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לוח גראפי של WACOM[/glow]

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]מסך[/glow]

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]8[/glow]

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]לא יודע עדיין, לא נראה לי[/glow]

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? [glow=red,2,300]בעיקרון לא, אבל מה קורה עם ווינדוס 8?[/glow]

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. [glow=red,2,300]אזור השרון/תל אביב[/glow]

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). [glow=red,2,300]שלא יהיו חסרות כניסות USB וHD[/glow]

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? [glow=red,2,300]ייתכן[/glow]

מצטער אם המידע לא מספיק, איני מקצוען כמו האחרים כאן בפורום. אחי הפנה אותי לפורום ובינתיים אני מתרשם מאוד לטובה מהמסירות של אנשים כאן. כל הכבוד!

אשמח לעזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים