פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים הייברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכםעריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים היום עדכנתי לUEFI , אותו הלוח, הכל עובד כולל החיבורי USB3(היה בלאגן בהתחלה עם הרייד וכאלה, אבל עכשיו תקין..)
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים on board usb3 controller 1/2 enabledמה עוד כבר יש שם..?נסה לחפש את הפתרון במקום אחר(אולי בוינדוס ולא בביוס).. מה אתה בכלל מחבר לUSB3?
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים מחבר בדיוק הנקודה שלי, אין שם הגדרות מיוחדות והכל אצלי על ENABLE.אני מחבר לשם דיסק און קי וגם קורא כרטיסים.ובוינדוס הכל תקין... אני עובד עם וינדוס 7, וכל הדרייברים מעודכנים. הבעיה התחילה מייד אחרי עדכון הביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.