פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים אני מייחל לכניסה קרקעיתאני מייחל לכניסה קרקעית רק אם יסיימו סופית את העבודה. וקשה לי להאמין שיעשו זאת כעת.עוד מבצע קרקעי בסגנון עופרת יצוקה מיותר לגמרי, ולא יתן דבר.לכן עדיף שימשיכו לכטוש אותם מהאוויר כמה שרק אפשר.אגב: שמעתי נפילה עכשיו. אני מר"ג... (הנפילה לפחות כמה קילומטרים מכאן)עריכה - או ששמעתי ירוט של כיפת ברזל החדשה...
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים מה כותשים? הם יורים על מבנים ריקים, לדעתי זה בזבוז כסף.שישטחו אותם לגמרי
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים מה אתה מקשקש ? חיל האוויר חיסל רק הלילה 10 מחבלים.בינתיים, הם חטפו פי 100 מאשר ישראל.
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים לפחות בניגוד לעופרת יצוקה יש לנו כיפת ברזל שמיירטת את הגראדים שלהםאנחנו צריכים כיפת ברזל אולטימטיבית שתפיל את כל הטילים שלהם
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים לא כיפת ברגל... משהו יותר יעיל, שיוריד את הגראדים עוד לפני שהם יגיעו לשיא גובה... אבל טכנולוגיה רוסית אתה לא תראה פה..
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים לא כיפת ברגל... משהו יותר יעיל, שיוריד את הגראדים עוד לפני שהם יגיעו לשיא גובה... אבל טכנולוגיה רוסית אתה לא תראה פה.. לצערינו מישהו כבר תפס את המונופול.. אבל היה טוב לזמבר אותם עד הביצים
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים גועל נפש...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4307135,00.htmlהלכה הסודיות קיבנימט
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים מה קרה שתושבי המרכז פתאום משקשקים ודורשים פעולה מיידית בעזה? לא הפריע לכם שבמשך שנתיים תושבי הדרום זעקו לשים לזה קץ
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים מחבר אוי נו סתום. אף אחד לא משקשק בת"א. 4 אזעקות זה לא מה שיגרום למישהו לפחד.. האזעקות הן בגלל המבצע הצבאי, ואני ואנשים שדיברתי איתם ומסכימים איתי חושבים שצריך להכנס צבאית. תפסיקו לחשוב שמי שבמרכז לא דואג לכם בדרום, אבל מה לעשות שזה לא הדבר שמטריד אותנו כל היום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.