עבור לתוכן

בעיה בהתקנת זכרון 266 512 DDR

Featured Replies

פורסם

קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין.

המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD.

כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2.

אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך להתקין את הזכרון ואיך בדיוק לשנות את הג'מפרים בבקשה עיזרו לי.

פורסם

שלום לך !

אני לא כל כך מקצוען אבל אתה לא יכול לתקוע DDR בלוח אם שתומכת ב SDRAM. אלא טכנולוגיות שונות וקיים סיכוי שעשית

קצר בלוח אם. לדוגמא לשים מנוע 2000 באוטוביאנקי :-) אבל אני לא בטוח

פורסם

הוא יכול,לוח האם הזה תומך ב2 סלוטים ל SDRAM ול2 סלוטים DDR

בדקת באתר של הלוח אם שלך אם הזכרונות שקנית מתאימים לו? ישנם לוחות אם שזכרונות מסוג מסויים (מודל) לא מתאימים.

פורסם

היה לי פעם בטעות את הלוח הזה ( עם 2 בסוף , אבל מזה משנה...)

בכל מקרה בוא נעזוב שזה זבל של לוח שעשה מלא בעיות בחודשים הראשונים של הפנטיום 4 שלי...

טוב ,לענין : תבדוק שה DDR נמצא בסלוט של הDDR ואין SDRAM מחובר

כמו כן תוודא שהמחשב מכוון על ה FSB הנכון ועל הזיכרון הנכון (לפי מה שאני זוכר יש המון ג'מפרים לשנות

המלצה ידידותית - קנה לוח חדש , לא חייב משהו יקר מפסיק איזה דגם זול של חברה מוכרת (ECS גם מוכרת , אבל בתור זבל)

פורסם

היה לי פעם בטעות את הלוח הזה ( עם 2 בסוף , אבל מזה משנה...)

בכל מקרה בוא נעזוב שזה זבל של לוח שעשה מלא בעיות בחודשים הראשונים של הפנטיום 4 שלי...

טוב ,לענין : תבדוק שה DDR נמצא בסלוט של הDDR ואין SDRAM מחובר

כמו כן תוודא שהמחשב מכוון על ה FSB הנכון ועל הזיכרון הנכון (לפי מה שאני זוכר יש המון ג'מפרים לשנות

המלצה ידידותית - קנה לוח חדש , לא חייב משהו יקר מפסיק איזה דגם זול של חברה מוכרת (ECS גם מוכרת , אבל בתור זבל)

אין סיכוי שהוא ישים את ה DDR בסלוט של ה SDRAM כמו שאין סיכוי שתשים כרטיס AGP בסלוט של ה PCI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים