עבור לתוכן

בקשת המלצה למסך - גיימינג

Featured Replies

פורסם

איך אתה יכול להיות בטוח שהמסך לא מסוגל לתת יותר מ60HZ? יש מסכים שיכולים - ה2209WA למשל (כדי לבדוק מצלמים הרבה תמונות של תנועה ב75HZ ובודקים האם היא חלקה או שיש קפיצות). אבל אני לא מכיר מישהו שעושה זאת בצורה שגרתית למסכים שונים.

עשיתי קצת מחקר לפני שקניתי אותו פעם, התאכזבתי ומכרתי אותו.

• תגובות 49
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול לממן 120hz, מה דעתך על זה?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=805101

הבעיה שאני לא מגיע ל120 fps במשחקים כבדים, זה משנה? מידי פעם אני מגיע ל100-110, בנוסף אני עם הגדרות סטוק ואין בעיה לעשות oc כי אני עם גרסת UD של הכרטיס.

אני לא מכיר מסך זה (או מסכי 3D/120HZ אחרים) באופן אישי. לגבי השאלה שלך - יש ויכוח עתיק האם עדיף FPS גבוה או VSYNC. הFPS שהכרטיס מסוגל להפיק לא קבוע. ברגע שקצב הפריימים לא שווה בדיוק לקצב המסך - יהיו לך קפיצות / "'קרעים". מסיבה זו אנשים לפעמים אוהבים לשים VSYNC, אפילו אם בפועל זה מוריד להם את הFPS האפקטיבי. כמובן במקרה של מסך 120HZ וFPS שפחות מ120, זה אומר שאפקטיבית יהיה לך 60FPS, ואז מה השגת?

מעבר לכך אני לא יכול להמליץ על דברים ספציפיים, כי רדיפה אחרי FPS היא ממש לא התחום שלי... :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר מסך זה (או מסכי 3D/120HZ אחרים) באופן אישי. לגבי השאלה שלך - יש ויכוח עתיק האם עדיף FPS גבוה או VSYNC. הFPS שהכרטיס מסוגל להפיק לא קבוע. ברגע שקצב הפריימים לא שווה בדיוק לקצב המסך - יהיו לך קפיצות / "'קרעים". מסיבה זו אנשים לפעמים אוהבים לשים VSYNC, אפילו אם בפועל זה מוריד להם את הFPS האפקטיבי. כמובן במקרה של מסך 120HZ וFPS שפחות מ120, זה אומר שאפקטיבית יהיה לך 60FPS, ואז מה השגת?

מעבר לכך אני לא יכול להמליץ על דברים ספציפיים, כי רדיפה אחרי FPS היא ממש לא התחום שלי... :)

בגלל זה מהתחלה ביקשתי מסך 75HZ. אם אני זוכר טוב למסכים האלה של ASUS יש רזולוציה מסויימת שאפשר לשחק בה על 75HZ.

בכ"מ, אתה מכיר מסך שדומה ל2209WA או לMW221C רק בדגם קצת יותר חדש? כי המסכים האלה דיי ישנים.

פורסם

קח DELL U2312HM אתה לא תתבעס מהתמונה כמו שאמרתה, זה מסך למעצבים הוא מציע צבעים RGB ו LPS שזה אומר באיזה זווית שתסתכל אתה תראה את אותו הצבע, להבדיל ממסכים אחרים שאם תסתכל מזווית שונה אתה תקבל גוון שונה.

בנוסף יש אפשרות לבחור במצב GAME כדי לקבל ביצועים יפים יותר בזמן הרצת משחקים.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מתעקש על מסך 75HZ.. מחכה לתשובה מQttP

פורסם

כפי שכבר אמרתי:

אמנם יכול להיות שמסך כזה או אחר יודע לתת 75HZ אמיתי, אני לא מכיר דרך לקבל על זה מידע אמין, ולכן זה לא יכול להוות שיקול בהמלצות.

לכן, חוששני שאיני יכול לעזור לך. :(

פורסם
  • מחבר

כפי שכבר אמרתי:

לכן, חוששני שאיני יכול לעזור לך. :(

מה עם 2209WA? הוא 75הרץ, והרבה משווים אותו ל2311HM.. יש אולי דגם יותר מתקדם שלו?

ועוד שאלה.. כמה קריטי זה הטווח צבעים במסך לגיימינג? נגיד בין 1:1000 ל1:5000000

פורסם

ה2209WA כבר מזמן לא נמכר ולא ידוע לי שום דבר לכאן או לכאן על המחליפים שלו.

"טווח צבעים"? אתה מתבלבל. המספרים שהצגת הם ניגודיות. ומשום שהם גם ככה מזויפים ולא קשורים למציאות, אין בהם שום משמעות.

פורסם
  • מחבר

ה2209WA כבר מזמן לא נמכר ולא ידוע לי שום דבר לכאן או לכאן על המחליפים שלו.

"טווח צבעים"? אתה מתבלבל. המספרים שהצגת הם ניגודיות. ומשום שהם גם ככה מזויפים ולא קשורים למציאות, אין בהם שום משמעות.

אם אני אקנה את 2312HM, 8ms זמן תגובה לא יפריע לי במשחקי FPS?

פורסם

לא, זמן התגובה הזה נמוך יותר מזמן מוצהר של 5MS במסכים עם פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

הקפצה, תעזרו בבקשה אני רוצה בימים הקרובים כבר לקנות משהו

פורסם

אני חושב שכולנו נשמח אם תקנה את המסך המדובר ותחלוק עימנו את התרשמותך ממנו, כולל במידת האפשר לגבי היותו 75HZ אמיתי. :)

פורסם
  • מחבר

כן.. אני לא הולך עליו, האתר הזה משקר

הוא לא יעבוד ב75HZ ברזולוציה הטבעית שלו, רק ב1280X1024...

אני ממש לא מתלהב מ60הרץ, אני כנראה יקנה CRT, ואם לא נמצא משהו אז אופציה אחרונה תהיה ה2312HM.

פורסם
  • מחבר

http://ksp.co.il/?uin=16083

אני כמעט סגור על המסך הזה. מה דעתכם?

LED יהיה טוב לגיימינג? ה14MS זמן תגובה יפריע? ואיך בודקים את הINPUT LAG של המסך?

תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים