עבור לתוכן

רמטכ"ל חמאס חוסל

Featured Replies

פורסם

זה כבר ממש מגוחך... כתב בוואלה מרצה לרוני דניאל על ההבדל בין לדווח על חדשות ללעשות חדשות. לא נשאר שמץ של בושה?

• תגובות 62
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את זה, לא יאמן שנותנים לאנשים כאלה במה. ״אחמד טיבי זועק את זעקתם של רבים״ - בפעם האחרונה שבדקתי, לרע״ם תע״ל היה מנדט אחד. לא בדיוק הייתי קורא לזה ״רבים״.

פורסם

אני מוכן לשלם הרבה מאוד כסף כדי לשלוח את טיבי\זועבי ושכמותם להיות כורי פחם בעזה

פורסם

נאמר לא אחת שבנק המטרות של צהל מתדלדל.

אחמד טיבי וזועבי הינם מטרות לא רעות.

פורסם

המקום היחיד לו ראויים הן טיבי והן ה"עיתונאים" מ"הארץ"\"וואלה" שמתעקשים להגן עליו (ואם לא על דעותיו, לפחות על זכותו להביען מבלי מפריע ומבלי שמישהו ישאל את השאלות הקשות), הוא מול כיתת יורים. בגלל אנשים כאלה אני, האתאיסט, שוקל ברצינות להצביע למפלגתו של בן-ארי.

פורסם

אני אשמח לראות אופוזיציה לאופוזיציה במדינה :smile1:

פורסם

המקום היחיד לו ראויים הן טיבי והן ה"עיתונאים" מ"הארץ"\"וואלה" שמתעקשים להגן עליו (ואם לא על דעותיו, לפחות על זכותו להביען מבלי מפריע ומבלי שמישהו ישאל את השאלות הקשות), הוא מול כיתת יורים. בגלל אנשים כאלה אני, האתאיסט, שוקל ברצינות להצביע למפלגתו של בן-ארי.

אתה מוזמן לזרוק את הקול שלך לפח.

פורסם

ולהלן המתכון של YNET להורדת המורל - קחו מילואימניק לחוץ בית (או כתב לחוץ בית), תעשו על זה כתבה ותצבעו את הכותרת באדום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4308564,00.html

פורסם

לא זכור לי שידיעות אחרונות היה עיתון כזה אנטי ממסדי, איך ynet הגיע להיות ביוב השופכין של השמאל?

פורסם

בערוץ 10 מדברים על מחבלים שנפגעו אבל לא שנהרגו.

בסוף אנו עוד נמצא עצמנו מטפלים בהם בבתי החולים שלנו. :pissed:

פורסם

כל עזה מריחה רע.

מה חדש?

פורסם

כן, המצב פיכסה :pissed:.

פורסם

^

למה אין בטלוויזיה ניתוח מדוייק כל כך כמו זה שלכם? :lol:

פורסם

עליהם למלא 3 ערוצים במשך 24 שעות כבר שישה ימים וממשיך. לסכם הכל בשתי מילים [או בשעתיים ברוטו ביום לערוץ] עלול להיות בעייתי.

:hat:

פורסם

^

למה אין בטלוויזיה ניתוח מדוייק כל כך כמו זה שלכם? :lol:

למה אין? כנראה לא צפית בערוץ 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים