עבור לתוכן

בעיית התחממות ואי זיהוי סוללה ב Sony VAIO Black VPCSA21GX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי SONY VAIO סדרה S דגם VPCSA21GX.

הזמנתי את המחשב מ-EBAY, לאחר שלושה חודשים של שימוש הוא לא זיהה את הסוללה והחל להתחמם בצורה לא רגילה.

פניתי לחנות והם אמרו לי שאין ביכולתם לעשות הרבה והמליצו לי לעשות עדכון BIOS, עשיתי אך שום בעיה לא נפתרה.

אני לא יודע מה לעשות, בינתיים הוצאתי את הסוללה כי כשהיא בפנים המחשב מתחמם יותר, היא במילא לא יעילה והמאוורר שלו לא מפסיק לעבוד.

כמו כן יש לו 2 כרטיסי מסך ויש כפתור הבורר בניהם, כאשר אני משתמש בכרטיס מסך החזק יותר אז אי אפשר לגעת במחשב בכלל מרוב שהוא חם.

זה לא נראה לי תקין בשום דרך.

מצורף מפרט המחשב:

[table][tr][td][table][tr][td]Input[/td][td]Backlit QWERTY keyboard, 82 keys with 2.0mm stroke and 19.05mm pitch3 USB (1 USB 3.0 & 2 USB 2.0) ;1 x VGA ;1 x HDMI ;1 x Microphone jack; 1 x Headphone jackFingerprint Readear[/td][/tr][tr][td]Camera[/td][td]Built-in MOTION EYE® camera and microphone with face-tracking technology[/td][/tr][tr][td]Screen[/td][td]13.3" LED Screen (1600X900)[/td][/tr][tr][td]Processor[/td][td]Second Generation Intel® Core™ i5-2430M processor (2.40GHz) with Turbo Boost up to 3.00GHz[/td][/tr][tr][td]Memory[/td][td]8GB (4GBx2) DDR3-SDRAM-1066[/td][/tr][tr][td]Hard Drive[/td][td]500 GB SATA Hard Disk Drive[/td][/tr][tr][td]Video[/td][td]Switchable Hybrid Graphics

AMD Radeon™ HD 6630M GPU (1GB VRAM) with Intel® HM65 Express ChipsetHDMI™ output[/td][/tr][tr][td]Optical Drive[/td][td]CD/DVD Player / Burner[/td][/tr][tr][td]Networking[/td][td]Ethernet Protocol : 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

Ethernet Speed : Fast Ethernet (RJ-45)

Wi-Fi : 802.11 b/g/n3i.LINK® (4-pin): IEEE 139417Intel® Wireless Display 2.0[/td][/tr][tr][td]Bluetooth[/td][td]Bluetooth Technology : Integrated Stereo A2DP (2.1 + EDR)[/td][/tr][tr][td]Battery[/td][td]Standard Capacity Battery[/td][/tr][tr][td]Operating System[/td][td]Microsoft® Windows 7® Professional 64-bit[/td][/tr][/table]

[/td][/tr][/table]

פורסם

נסה לפנות לישפאר למימוש אחריות, אני לא יודע אם היא תכובד אבל שווה בדיקה.

קנית מחשב חדש / יד2 / refubrished ב-EBAY ?

פורסם

נסה לכבות את הturbo-boost.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא

refubrished .

עפ"י מה שהבנתי ה- turbo-boost זה הכפתור הזה שמחליף גם בין הכרטיסי מסך, אבל בהתחלה שעבדתי איתו הוא לא היה מתחמם כ"כ אפילו במצב שהכרטיס מסך החזק יותר היה עובד. יש עוד דרכים לבדוק טורבו-בוסט?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל.... מישהו?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

בעיית החום נפתרה, כעת כאשר הכרטיס מסך הגדול פועל - המחשב מתחמם כמו שהתחמם במצב הרגיל קודם להגדרות.

במצב רגיל - המחשב בקושי מתחמם.

תודה רבה רבה רבה.

נותרה לי בעיה נוספת עם הסוללה, אתמול חיברתי אותה שוב, לאחר מספר דקות הסוללה התחממה אך הווינדואוס עדיין לא זיהה אותה.

האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? אני לא חושב שהסוללה התקלקלה כי זה התחיל לאחר שהמחשב היה אצלי כ-3-4 חודשים (זה החל יחד עם הבעיות ההתחממות) האם יש למישהו רעיון לגבי בעיה זו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים