עבור לתוכן

בעייה ב DVD בייתי

Featured Replies

פורסם

אהלן...

יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים.

ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל.

מה הבעייה כאן?

צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי.

תודה!

פורסם

הדיוידי כנראה דפוק , תחליף אותו או שתביא אותו לחנות מאיפה שקניתה אותו ושיסדרו לך

פורסם

S-VIDEO מעביר רק אות וידאו....

חיברת כבל לאודיו ולוידאו? אתה מחובר לרסיבר?

קצת פרטים על המערכת

פורסם
  • מחבר

לטלוויזיה יש 2 רמקולים סטריאופונית וסימולציה של סאורונד (SONY WEGA).

חיברתי כבל לאודיו ולוידאו, גם S-VIDEO חובר. בכל המקרים יש תמונה מעולה אך אין קול.

חיברנו את אותו כבל RCA אדום/לבן/צהוב למצלמת וידאו ולאותה כניסת טלוויזיה, והכל תקין.

אין לנו רסיבר, אך יש רסיבר מובנה בתוך הטלוויזיה.

הבעייה היא כנראה בDVD ולא בטלוויזיה.

פורסם

תחבר את הדי וי די למערכת סטריאו בייתית שים דיסק שירים ב dvd ותבדוק אם הוא משמיע ת'שירים...

פורסם
  • מחבר

הDVD חובר למערכת סטריאו בייתית ולמספר רמקולים, לא פעל.

עוד מעט אנסה להשים דיסק שירים ולבדוק, למרות שלא נראה לי שזה יפעל.

הבעייה היא בתוך הDVD כנראה עצמו.

אני חושב שאקח אותו מחר לתיקון (ע"י האחריות כמובן).

פורסם

ברוב המכשירים החדשים יש לך תפריט של בחירה של יציאות, שם אתה בודק איזה יצאות דלוקות, תבדוק שאנאלוג מופעל ומאחר ואתה מחר את זה סטראופוני תפעיל את הפונקציה של הDOWNMIX, אם עדיין לא עובד תפעיל את היציאה האופטית ותחבר את זה למיני דיסק או משהוא שמקבל אותות אופטים, ככה תבדוק איפה הבעיה.

יאיר.

פורסם

אני חיברתי את הDVD שלי עם כבל אופטי לריסיבר, לקח לי שעה להבין למה אין סאונד! בסוף קלטתי שבהגדרות של הDVD זה לא מכוון לאופטי.

משאני אומר זה תבדוק טוב את ההגדרות לפני שאיזה חלאפר יקח לך 100 ש"ח על בדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים