עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מסך LCD... איזה?!

Featured Replies

פורסם

בן אדם שמע לי, אם יש לך 3500 קנה את המסך 172T של SAMSUNG. הוא עולה בערך 3200 שח.

ראיתי את המסך הזה והוא מדהים, משחקים האמת לא בדקתי.

יניב

ממש לא מדהים, וממש לא שווה את הכסף.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על איזהשהוא NEC (יש לי 2 מסכי LCD שלהם) הLCD1760VM מעולה. או על הסוני אם אתה לא צריך את הDVI.

פורסם

האמת הסאמסונג הוא כבר לא ממש מדהים ובמשחקים הוא דיי רע !

אם אתה רוצה מסך באמת מדהים קח מה שיש לי : EIZO Flaxscan L557, מסך מדהים !

על EIZO שמעתי דברים טובים האמת.

קראתי על הL567 שהוא 17' , המגרעות שלו ממש לא משמעותיות, אבל אין DVI.

פורסם

איפה קראת עליו ?

וה-L557 ברמה גבוהה יותר ויש לו DVI...

פורסם

KoM, תן לנו איזה ביקורת קטנה בבקשה!

משחקים, גרפיקה, תמונות אפשר גם......

פורסם

לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אז אני אשאל את זה פה ..

אני מעונין לקנות גם LCD 17 והתקציב שלי עד 3000 .

קראתי את כל ההמלצות שלכם פה ורובם חורגות לי קצת מהתקציב אז רציתי לשאול לגבי המסך הזה : Viewsonic VP171

מישהו שמע או ראה אותו ? אפשר לקנות אותו ב 2800 שקל ולפי התגובות שקראתי כולם התלהבו ממנו מאוד בעיקר בגלל

שהוא 16MS ויש לו את כל החיבורים האפשריים והוא מעולה למשחקים. אז אני אשמח אם תתנו לי דעה משלכם כי אני לא סומך

לגמרי על הביקורות שעד עכשיו ראיתי.

תודה.

פורסם

איפה קראת עליו ?

וה-L557 ברמה גבוהה יותר ויש לו DVI...

על המסך הזה בPCPLUS

פורסם

לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אז אני אשאל את זה פה ..

אני מעונין לקנות גם LCD 17 והתקציב שלי עד 3000 .

קראתי את כל ההמלצות שלכם פה ורובם חורגות לי קצת מהתקציב אז רציתי לשאול לגבי המסך הזה : Viewsonic VP171

מישהו שמע או ראה אותו ? אפשר לקנות אותו ב 2800 שקל ולפי התגובות שקראתי כולם התלהבו ממנו מאוד בעיקר בגלל

שהוא 16MS ויש לו את כל החיבורים האפשריים והוא מעולה למשחקים. אז אני אשמח אם תתנו לי דעה משלכם כי אני לא סומך

לגמרי על הביקורות שעד עכשיו ראיתי.

תודה.

קודם כל, השקעה של 3000 שקל לא צריכה להיות מושפעת מנגיד עוד 200 שקל שהסוני עולה- לדעתי. זה כבר השקעה גדולה, אז עוד כמה מאות זה לא משהו משנה לטווח הארוך, כמובן במידה וזה שווה את זה.

VP171S, לא מנסיון אישי (היה לי נסיון אישי עם מסכי LCD רק של SAMSUNG, NEC, LG, KDS):

שתי כניסות אנלוגיות+ כניסת ווידאו דיגיטלית, עיצוב ממש טוב של ה'סטנד', מסגרת ממש דקה. אבל, תמונה בהירה מידי שגורמת לאובדן פרטים באיזורי תמונה בהירים.

פורסם

האמת שרשמתי 3000 התכוונתי יותר ל עד 3000 ...

אני מעדיף לקנות מסך ב 2500 בערך . קצת כבד עלי 3200.

בכל מקרה ראיתי הרבה שהתלהבו מהיונדאי Q17 . יכול להיות שהוא יתאים לי יותר כי הוא עולה 2600 .

אני אנסה למצוא אותו עם הפאנל של של HYDIS כי הבנתי שהיום הוא מסופק עם פאנל של SAMSUNG שהוא פחות טוב.

לפי טום הרדוור היונדאי ו VIEWSONIC שעליו התעניינתי מאוד מומלצים לכן שאלתי פה עליו.

ה VIEWSONIC עולה 400 שקל פחות מ SONY שאתה ממליץ. זה בכל זאת יותר מ 10 אחוז.. צריך לשקול את זה .

השאלה באמת האם ה SONY שווה את ההפרש לעומתם או שרק השם עולה עוד 400 שקל ..?!

תודה לעוזרים.

פורסם

tphss , סליחה שאני מקפיץ אבל מצאתי את ה SONY ( אני מקווה שזה אותו דגם בדיוק.. ) בפחות מ 3200 שקל.

ההיתלבטות שלי עכשיו תהיה יותר קשה.. ;)

http://buy4less.co.il/product.asp?f=354

פורסם

לדעתי אין כמו מסך 17 של LG תמונה נקייה וצבעים ברמה גבוהה יותר מזו של הSONY. והכל ב 2500 שח.

פורסם

לדעתי אין כמו מסך 17 של LG תמונה נקייה וצבעים ברמה גבוהה יותר מזו של הSONY. והכל ב 2500 שח.

שמע זה נחמד שאתה חושב שLG טובים, אבל אתה יודע, כל חברה יש לה קו שלם של מוצרים מה'בסדר' עד לאלה המעולים.

אותו דבר LG, יש מסכים בסדר ויש מסכים ממש טובים, האמת תלוי למה, אבל בכללי לא הייתי ממליץ על LG למרות שיש לי LCD שלהם ואני עוד מוכר אותו...

פורסם

tphss , סליחה שאני מקפיץ אבל מצאתי את ה SONY ( אני מקווה שזה אותו דגם בדיוק.. ) בפחות מ 3200 שקל.

ההיתלבטות שלי עכשיו תהיה יותר קשה.. ;)

http://buy4less.co.il/product.asp?f=354

זה לא, אני דברתי על הSDM-S71R. אני לא יכול לחוות דעה אין לי נסיון עם המסך שנתת את הקישור אליו, למרות שאני מעריך שהוא טוב מעצם זה שהוא SONY ומשתמש בפנל LCD של SONY. אבל אותו סיפור כמו מה שכתבתי על LG למעלה.

למרות שבמסכי LCD של SONY זה שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים