עבור לתוכן

קבלת גירסת 32 ו-64 ביט של וינדוס 8 ללא עלות נוספת, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת.

נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?

פורסם

אז תרכוש רישיון נוסף דרך אותו מחשב (שיש לו 86x).

פורסם

פשוט תוריד מהרשת התקנה ותשתמש במפתח שלך

פורסם

בתנאי שאתה רוכש את אחת הגירסאות אתה יכול להישתמש גם ב 32 ביט וגם ב 64 ביט עם אותו מספר סידורי.

פורסם

פשוט תוריד מהרשת התקנה ותשתמש במפתח שלך

למרות שעדיין אני לא יודע למה הגרסאות 64 ביט שיש ברשת שלא הורדו דרך מסייע השדרוג שוקלות מעל 3GB בעוד שגרסת ה64 ביט שמורידים לאחר הרכישה באמצעות מסייע השדרוג של חלונות 8 מוריד קובץ ISO ששוקל 2.63GB(שוקל 2.62GB אם טוענים בעזרת תוכנת הדמייה או צורבים לדיסק ובודקים את המאפיינים).
פורסם
  • מחבר

אז תרכוש רישיון נוסף דרך אותו מחשב (שיש לו 86x).

הענין הוא שלא תיהיה לי גישה למחשב בעל מערכת 86x בתקופה הקרובה, אלא רק ל-64x, ואני רוצה לנצל את המבצע שתקף עד לינואר. (40$ בעבור השדרוג). לכן אני צריך את ההורדה לשתי הגירסאות. (מהשרתים של MS, הורדה ממקור מפוקפק לא מתקבלת, אני לא יודע מה עבר על הקבצים האלו.)

פורסם

תריץ מכונה וירטואלית של מערכת הפעלה 86x ותפעיל את זה משם.

פורסם

בוודאות ניתן עם אותו KEY להשתמש ב-64/32 בנפרד?

פורסם

כן, ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים