פורסם 2012 בנובמבר 1112 שנים ערב טוב.אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת.נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?
פורסם 2012 בנובמבר 1112 שנים בתנאי שאתה רוכש את אחת הגירסאות אתה יכול להישתמש גם ב 32 ביט וגם ב 64 ביט עם אותו מספר סידורי.
פורסם 2012 בנובמבר 1112 שנים פשוט תוריד מהרשת התקנה ותשתמש במפתח שלךלמרות שעדיין אני לא יודע למה הגרסאות 64 ביט שיש ברשת שלא הורדו דרך מסייע השדרוג שוקלות מעל 3GB בעוד שגרסת ה64 ביט שמורידים לאחר הרכישה באמצעות מסייע השדרוג של חלונות 8 מוריד קובץ ISO ששוקל 2.63GB(שוקל 2.62GB אם טוענים בעזרת תוכנת הדמייה או צורבים לדיסק ובודקים את המאפיינים).
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר אז תרכוש רישיון נוסף דרך אותו מחשב (שיש לו 86x).הענין הוא שלא תיהיה לי גישה למחשב בעל מערכת 86x בתקופה הקרובה, אלא רק ל-64x, ואני רוצה לנצל את המבצע שתקף עד לינואר. (40$ בעבור השדרוג). לכן אני צריך את ההורדה לשתי הגירסאות. (מהשרתים של MS, הורדה ממקור מפוקפק לא מתקבלת, אני לא יודע מה עבר על הקבצים האלו.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.