עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבוי :o

EZCOOL ו-2011, זה לא הולך ביחד, זה לא הולך ביחד.... :kopfpatsch:

• תגובות 738
  • צפיות 847.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• לא זוכר אם פרסמתי כבר או לא, אז שיהיה.

• תריץ בנצ'מארק על ארון החשמל...

• לא יצא לי לצלם את המארז עם הלד כמו שצריך...מצלמה לא להיט.     https://hwzone.co.il/community/topic/561444-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-define-s-%D7%A6%D7%A

תמונות מצורפות

פורסם

פירקתי PS3 מקולקל ולקחתי את המאוורר הענק שיש לו ושמתי במארז קבלו:

pSTM2fW1.jpg?1FhTPBXj1.jpg?1

נערך על-ידי ABL

פורסם

חוץ מלכער את המארז, מה עוד גוש המתכת הזה נותן לך?

תיקנה מאוורר "רגיל"-

גם יותר אססטטי וגם יותר אפקטיבי.

פורסם

שיהיה מכוער מה אכפת לי הוא לא מתמודד למלכת יופי. וחוץ מזה אין לו חלון. זה לא מאוור רגיל זה מוציא את האויר מהצד.

פורסם

מה שמצאת זה לא מאורר ,זאת מערכת קירור שלמה שצריכה לבוא במגע עם השבבים , בתור מאורר זה חסר תועלת , גם ככה חצי מהאויר נתקע בגוף הקירור הראשון ...

פורסם

מה שמצאת זה לא מאורר ,זאת מערכת קירור שלמה שצריכה לבוא במגע עם השבבים , בתור מאורר זה חסר תועלת , גם ככה חצי מהאויר נתקע בגוף הקירור הראשון ...

אני מודע לזה מן הסתם אני לא ילד. חוץ מזה זה עובד וזה מוציא אויר בגב המארז כמו שהתכוונתי.

פורסם

איך זה בדיוק מוציא אוויר מגב המארז אם זה ממוקם על הדלת...?

מה שאתה עושה פה זה מוסיף לרעש של המערכת בשביל כלום. האוויר הולך ל-2 גופי הקירור שמתחת למאוורר לחינם.

פורסם

כמו בלפטופים וכרטיסי מסך מסויימים... תמונה שווה אלף מילים.. ואגב לא רעש ולא נעליים גם אני הופתעתי..

Dell_Alienware_M17X_Video_Card_Fan_AVC_BATA0812R5H_F605N_1__60108.1361395745.1280.1280.jpg

פורסם

אם נעשה אייטם "מצעד המודים המוזרים למחשבים" אתה בהחלט תהיה שם. השטות הזאת עושה יותר רעש מאוויר, תוסיף את חומת הברזל וקיבלת משהו מבדר בהחלט.

פורסם

להפך זה שקט לחלוטין. מסתבר שאנשים לא יודעים להעריך מקוריות

פורסם

אני מסכים עם מה שכתבת

1 - זה בהחלט מקורי, מעניין למה לא חשבו על זה קודם

2 - זה אכן שקט, וזה עושה יותר רעש מאוויר

:)

פורסם

הייתי חייב :smile1:

34pcmqf.jpg

פורסם

:yelclap::lol:

חחח ענק...

פורסם

לא שמתי לב לדיון הזה..

אני גם יעלה תמונות ברגע שהקתודות החדשות יגיעו והרכיב אותם =]

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים