פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים זה לפרק את המשאבה ... משמע אני צריך לרוקן את כל הלופ ... אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים אפשר להסליב גם כאשר המשאבה מחוברת. רק למדוד את אורך הסליב הרצוי ולהלביש את השרינקים מראש
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים אני עושה ללא שרינקים ... אבל אל תדאג אני מבטיח לך שזה לא יראה כל כך גרוע בעתיד!
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים מחבר ניראה מעולה גיא ד"א יש סיבה לאדום/שחור?..או שסתאם יצא ככה וזרמת עם זה? אומר הבחור עם לוגו ROG בפרופיל
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים חחחחח כמובן שזרמתי עם הצבע של הלוח אמ שהוא הנושא בעניין עידן שתדע לך שהתאמצתי רק בגללך אז תדע שזה בזכותך!
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים נכתב במקור על ידי YoniDahan ניראה מעולה גיא ד"א יש סיבה לאדום/שחור?..או שסתאם יצא ככה וזרמת עם זה? אומר הבחור עם לוגו ROG בפרופיל לוגו ROG בצבע כחול..
פורסם 2014 באוגוסט 811 שנים סוף סוף הגיע. המחשב נרכש בעזרת הפורום. תודה לכל העוזרים. במיוחד ל idanmal . הדיון הוספתי גם SSD SAMSUNG EVO 120GB אחרי שצילמתי את התמונות. חח לא ידעתי שה R9 290 כזה ענק עד שראיתי אותו בלייב.. *סורי על איכות התמונה. מפרט: נערך 2014 באוגוסט 811 שנים על-ידי Teknik
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.