עבור לתוכן

help geforce fx5600 256 MB

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[

אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT

ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx)

השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\

ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו

(הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!)

ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר

(אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה)

אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!?

בבקשה מכם עזרה :-\ :'(

(p.s: got 1.7GH on cpu and 512 dual DDR)

פורסם

הכרטיס שלך חלש מידי זה הכול זו הבעיה.

אבל יכול להיות שגם ההגדרות שלך לא מכוונות מספיק טוב בכדי לספק את שיא הביצועים.

פורסם
  • מחבר

הכרטיב אבל לא אמור להיות חלש כול כך עד כדי כך שהואיספק תצוגה יותר דפוקה מהקודם

הריי אני כבר פתאום לא רואה תאורה במקומות שהכרטיס הישן הראה לי

אבל אם זה הגדרות איפה אני כבר יכול לשנות את זה בהגדרות של NVIDIA הכול ממש על מקסימום

ובעקרון אין בעיות למשל אני יכול להגיד שבCALL OF DUTY הייתי ממש מרוצה בשיפור שנראה לי חל לעומת MOHAA

אני אשמח לקבל עוד תגובות ;)

פורסם
  • מחבר

עשיתי את המבחן של 3DMark 2003 וברזולוציה של 1024 * 768 התוצאה הייתה 2056

וב 600 * 800 זה היה 2379 אז אני לא יודע ממש אבל אני חושב שזה ממש דפוק

כי לחבר שלי יצא 10000 ולפי מה שהבנתי למחשב האישי הכי טוב שהרכיבו יצא 30000

אני מבקש מכם עזרה

[glow=red,2,300]בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!![/glow]

(ps : בכל המבחנים של ה CPU הוא העלים את הצללים של הדמויות בדומה לsplinter cell רק הפוך שם הוא מעיף את התאורה)

[glow=red,2,300]please help me people!!![/glow]

אני עדיין פתוח לרעיונות והצעות ... ?? ??

פורסם

דבר ראשון חבר שלך הרוויח את הציון שאתה אומר ב3dmark 2001 שום מחשב בעולם לא ירויח 10 אלף ב2003

דבר שני ישנם עוד הגדרות לכרטיס מסך חוץ מדריברים.

כמו למשל התוכנה riva tuner שעוזרת במידה רבה מניסיון וגם כן לכון הכול כללית במחשב גם לא היה מזיק.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהמחשב עצמו לא ממש דפוק בכלליות הוא פועל דיי טוב יש משחקים ויש משחקים

halo ממש פועל אצלי דפוק אפילו ברזולוציות נמוכות אבל כמו שכתבתי call oof duty פועל לא רע ממש לא רע רק טיפ טיפה גימגומים קטנים מידי כמה זמן

אבל אצך חבר שלי שקיבל כנראה ב- 3dmark 2001 10000 שני המשחקים פועלים טוב מאוד ומה שיש לו זה רק מעבד יותר טוב כאשר הזכרון שי יותר טוב והלוח שלי יותר טוב ותאורתי הכרטיס שלי גם כן יותר טוב כלומר יש לו Geforce 4Ti 4600 Q (הוא חבר פה Qtec)

(אגב קבלתי ב-3dmark 2001 ציון של 6272 וב- 2003 כחצי מזה איך יכול להיות )

כך שחוץ מהמעבד אצלי הכול אמור להיות יותר טוב אז אני לא יודע איך אני אמור הגיב פה

אני מתחיל לחשוב שאין שהפעה כל כך קריטית לביצועים של המחשב אם אין לך מעבר שיתמוך בו מאחור ונוצר לי פה הרושם שאני צריך לקנות מעבד חדש ולא ונסות למצוא פתרון לכרטיס מסך ??? ??? ??? :-\ :-\

אבל לעומת זאת אני רואה שיש הרבה מאוד אנשים שמריצים משחקים כבדים פה גם עם מעבדים טיפה פחות טובים משלי

אני פה בדילמה [glow=blue,2,300]HELLLLP MEEEE[/glow]

מחכה לתשובות/תגובות..... :-\

פורסם

אם יש לך מידע חדש השתמש בכפתור ה"עריכה", אל תקפיץ את הדיון.

קודם כל, בקשר לציון ב3DMARK, תעשה אותו בהגדרות ברירות מחדל ואל תשחק עם האפשרויות כי אף אחד לא עושה את זה וזה נותן לך אינדיקציה אחרת. הלו לא יפעל אצלך טוב כי פשוט... ככה עשו אותו. לי יש ג'יפורס 4200 שהוא קצת יותר טוב משלך וגם אצלי הלו פועל לא הכי, COD חלק וספלינטר לפעמים יורד לכמות פריימים נמוכה.

אם אתה עדיין מרגיש שאתה לא מקבל מספיק מהכרטיס נסה גרסאות דרייברים שונות או הגדרות בביוס (יש מידע בFAQ)

פורסם
  • מחבר

בסדר אפשר לוותר על זה שלפעמים הוא מריץ בקצת פרימים אבל מה עם הקטע של התאורה וצל נראה לי שיש בעיה עם כל מה שהוא projected כלומר כשאני עומד מול טלויזיה ואין צל מאחורי או יש מקומות שאני לא רואה תאורה של פנסים או אואות שהם לא ממשם ישירים

אני יודע איך זה אמור להיות כי אני זוכר את זה מהכרטיס הישן!!! :-\

כלומר הוא פועל יותר טוב או מה??? ??? :o

אבל אני גם יודע את זה עכשיו אחד מול אחד כשאני מול המחשב של חבר שלי יש פתאום תאורה וצללים כאצלי חלקם נעלמי (חלקם כלומר לר כולם)

אז איך את זה לפחות אני פותר

אני עם הדרייבים הכי חדשים והpatch 3.0 של splinter cell (מהתוספת לא ניתן למצוא באתר)

אני במקש עזרה כי אני פוחד שהבעיה לא תהייה רק במשחק הזה כי אם זה רק בזה אז איכשהו אפשר לות אבל אני לא חושב שזה נובע מהמשחק כי אז הרבה אנשים עם הכרטיס שלי היו מבקשים patch או משהוא כשזה ...

אז .... ?? ?? מה אני עושה או לא עושה ??

פורסם

יש סיכוי שadvanced shading או אפשרות בסגנון לא מסומנת בהגדרות?

פורסם
  • מחבר

עברתי על ההגדרות מספר פעמים הכול על מקסימום גרפיקה ו כ- 128 MB נתתי ל direct 3D אם בכלל יש קשר

יש אופציה של רזולוצית צללים אבל היא מסומנת על מקסימום וניסיתי את כל אחת מהאפשרויות.

אני עדין חושב שזה קשור איכשהו לדברים שהם - projected

אז בבקשה אני עדיין אבוד עצות !!! !!!!

אקבל כל עצה בברכה.

פורסם

תתקין את הדריברים מחדש ואל תיגע בכלום אחרי זה , ורק לד"א , הTI4600 בערך יותר טוב פי 2 מהFX5600.... אז אל תדבר שטויות , אפילו TI4200 יותר טוב מהFX5600...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אבל...

הבעייה עדיין נמשכת !!!!

לאחר שמחקתי לגמרי את driver והתקנתי אותו מחדש (לא נגעתי בהגדרות) עדיין המשחק לוקה בחוסר או אפילו גילתי יתר תאורה במקומות

מסויימים

כלומר עכשיו אני עומד במקום שנראה מואר לפי הטקסטורה אבל לפי המד תאורה הוא מראה כמעט חושך

אני הולך להחליף את הכרטיס לכרטיס הישן ולראות מה יהיה אני מקווה לשיפור אך אני לא מוכן להשאר איתו

האם עלי לנסות לפנות ליצרן שלי ו"לדרוש" ממנו שיחליף לי את הרטיס כיוון שהוא פשוט לא טוב יותר מהכרטיס הישן שי שאפילו לא מוכרים אות כבר בשוק !!!!

בבקשה אני עדיין מחפש עזרה ! ???

פורסם

בכמה קנית את הכרטיס? לא חשוב בכמה קנית , פשוט תוסיף כמה כסף שצריך על מנת לקחת לך RADEON 9600XT חדש... הכרטיס שקנית עכשיו הוא בין הכרטיסים הכי לא משתלמים שנמצאים בשוק.

פורסם
  • מחבר

טוב אני החלפתי את הכרטיסים ואין עכשיו בעיות בצל או תאורה!

אבל המשחק פועל ממש לאט (להזכירכם היה זה כרטיס geforce2 gts 64 mb)

המחשב עם ה- GTS קיבל 4174 ב-2001 שזה ירידה של בערך 2000

זה כאילו הכרטיס הישן הוא איטי אבל יפה והחדש מהיר אבל מכוער

מה אני צריך לעשות??

אז אם אני כן צריך להחליפו איך אני אחליף אותו, מה אני הולך לספק שלי ,ואומר לו מה ?

מה אני כבר צריך לדרוש ועד כמה אני אמור לשלום כי אני לא מוכן לשלם עוד 850 שח שאגב כך עלה הכרטיס 5600 .

כאילו אני מוכן להחליף את זה אני לא הולך לשלם על כרטיס חדש כי זה נחשב כרטיס חדש!!!

ולקח לי 3 חודשים להבין ולהאמין שזה כרטיס דפוק!!!

מקסימום 100-250 שח

וללכת על אותו כרטיס? רק חברה אחרת יש סיכוי שזה בגלל זה????

בבקשה עזרה!

פורסם

אם אתה מוסיף 100-200 אתה יכול למצוא רדאון 9600XT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים