עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למשחקים תקציב 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD)

לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות.

בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD.

התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר.

לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך.

הלוח אם שלי הוא:

Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.

Model EP43-DS3L (Socket 775)

Chipset Vendor Intel

Chipset Model P45/P43/G45/G43

Chipset Revision A3

Southbridge Vendor Intel

Southbridge Model 82801JR (ICH10R)

ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם..

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אהלן,

הרבה יותר נח לי לקנות ב KSP מבחינת נגישות לחנות,

לכן אשמח להמלצה מ KSP.

בנוסף אשמח לקצת הסבר למה זה הכרטיס הכי טוב, ולא רק כי המחיר שלו הכי קרוב לתקרת התקציב.

תודה על העזרה

פורסם

ב KSP יש לך רק את ה GTX650 באותו מחיר שחלש מה6850 הרגיל בבערך 30%. ה6850 שהבאתי לך פה עוד מגיע עם OC מהמפעל אז ההפרש יהיה גדול יותר.

TMS עושים משלוחים חינם עד הבית. לא תהיה בעיה להזמין מהם

פורסם

לפותח הדיון לגבי Guild Wars 2 אם תרגיש במקרה שהשדרוג לא מספיק אז אל תטעה לא חסר אנשים במשחק שיש להם בעיות ביצועים ספציפית עם Guild Wars 2(כולל אלו שיש להם מחשבי על) .

פורום התמיכה הטכנית הרשמי של Guild Wars 2

https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/tech?page=1

^בסטיקי שלהם יש פתרונות לכל מיני בעיות(לא בטוח אם כל פתרון שם באמת עוזר אבל שווה לנסות במקרה שיש בעיה) בנוסף יש שם גם פתרון ספציפי לבעיית הFPS והביצועים ואיך להגדיר את המשחק לכל מי שיש כרטיס מסך של AMD או Nvidia(שוב לא בטוח אם זה יעזור אבל לא יזיק לנסות במקרה שיש בעיה).

^FPS and Performance based issues

https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/tech/FPS-and-Performance-based-issues-1

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס הזה:

http://ksp.co.il/?uin=16816 - ה 7770?

לא מוצלח? או שלא תואם את הלוח אם?

בכל זאת KSP יותר נח לי,

אבל בהנחה שלא משנה לי מאיפה אני קונה,

הכרטיס מ TMS באמת הכי משתלם?

ב TMS אין כרטיס שנותן תמורה יותר טובה למחיר?

בסך הכל הדרישות גם לא כאלה גבוהות, אבל ממה שאני כבר כן משחק אני רוצה להנות.

וזה בעיקר GW2

פורסם

6850 חזק יותר מ-7770.

פורסם

איך הכרטיס הזה:

http://ksp.co.il/?uin=16816 - ה 7770?

לא מוצלח? או שלא תואם את הלוח אם?

בכל זאת KSP יותר נח לי,

אבל בהנחה שלא משנה לי מאיפה אני קונה,

הכרטיס מ TMS באמת הכי משתלם?

ב TMS אין כרטיס שנותן תמורה יותר טובה למחיר?

בסך הכל הדרישות גם לא כאלה גבוהות, אבל ממה שאני כבר כן משחק אני רוצה להנות.

וזה בעיקר GW2

אפשר לראות שלא נכנסת לפורום התמיכה הטכנית של Guild Wars 2 וראית שיש לאנשים מסוימים עם מפרטים שיריצו כל משחק על הגדרות מקסימליות או גבוהות בלי שום בעיה אבל פתאום בGuild Wars 2 הFPS שלהם נורא נמוך ביחס למערכת שעליה הם משחקים בלי קשר לזה שכתוב שהדרישות של המשחק לא כאלה גבוהות .

בכל מקרה למה אתה מתעקש לקנות מKSP? כשאצל TMS יש כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר ומשלוח חינם עד הבית(אפשר גם לשלם לשליח במזומן אם אתה רוצה) וזה נוח יותר מללכת למקום בעצמך זה בטוח, וגם אם יש בעיה עם הכרטיס TMS לוקחים אותו מאצלך עם שליח על חשבונם ואתה רק צריך להחזיר את הכרטיס מסך לאריזה המקורית עם כל מה שהגיע איתו ולתת לשליח.

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות שלא נכנסת לפורום התמיכה הטכנית של Guild Wars 2 וראית שיש לאנשים מסוימים עם מפרטים שיריצו כל משחק על הגדרות מקסימליות או גבוהות בלי שום בעיה אבל פתאום בGuild Wars 2 הFPS שלהם נורא נמוך ביחס למערכת שעליה הם משחקים בלי קשר לזה שכתוב שהדרישות של המשחק לא כאלה גבוהות .

בכל מקרה למה אתה מתעקש לקנות מKSP? כשאצל TMS יש כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר ומשלוח חינם עד הבית(אפשר גם לשלם לשליח במזומן אם אתה רוצה) וזה נוח יותר מללכת למקום בעצמך זה בטוח, וגם אם יש בעיה עם הכרטיס TMS לוקחים אותו מאצלך עם שליח על חשבונם ואתה רק צריך להחזיר את הכרטיס מסך לאריזה המקורית עם כל מה שהגיע איתו ולתת לשליח.

סבבה שכנעתם אותי :)

מ TMS זה הכרטיס הכי מוצלח?

אם ככה נראה לי שאני אלך עליו.

לגבי הקטנה לבד, זה לא מסובך נכון?

פתחתי את המחשב שלי כמה פעמים, זה לא נראה כל כך מסובך להוציא את כרטיס המסך ולשים אחד אחר.

כדאי לשלם לטכנאי?

פורסם

וגם אם יש בעיה עם הכרטיס TMS לוקחים אותו מאצלך עם שליח על חשבונם ואתה רק צריך להחזיר את הכרטיס מסך לאריזה המקורית עם כל מה שהגיע איתו ולתת לשליח.

אני לא הייתי צריך להחזיר לאריזה המקורית, הספיק לשים אותו במעטפה לדברים שבירים.

פורסם

לדעתי קודם כל תקרא בפורומים של GW2 ותנסה "לתקן" לפי מה שרשום שם - אולי תגיע לתוצאה שאתה מרוצה ממנה עם הכרטיס הנוכחי. במידה ולא - ה6850 יהיה הכי משתלם במחיר הזה.

פורסם

אגב אני בטוח שעם הזמן יצאו עוד ועוד עדכונים שישפרו את הביצועים של המשחק.

התקנה ממש לא מסובך(6850 דורש רק חיבור אחד של 6 פינים מספק הכח)

סרטון לדוגמא

פורסם

אולי תשאל את TMS לגבי המבצע הבא שלהם בפייסבוק ואם הוא עדיין קיים מקסימום תקבל עוד הנחה קטנה על הכרטיס מסך

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310073605738465&set=a.310052599073899.74290.310047969074362&type=1&theater

TMS מחשבים

מבצע רק לרוכשים דרך עמוד FACEBOOK. כרטיס מסך 6850 מבית MSI ב-618 ש"ח כולל משלוח.

לעשות הזמנה דרך האתר - לרשום בהערות מילה - FACEBOOK.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העצות.

אני חושב שבאמת אנסה קודם כל פשוט לנסות ולשפר ביצועים בעזרת הטיפים שיש בפורומים

בסך הכל דרישות המשחק לא כל כך גבוהות וגם ה 4850 אמור לעשות את העבודה.

במידה וזה לא יספק אותי אז אני אלך על ה 6850 שהוצע לי פה.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים