פורסם 2004 בינואר 2321 שנים היייש לי ב 2004\2\20 יום הולדת, אז סבתא שלי החליטה לקנות לי דרמל עד 300 שקל.קודם כל איזה הייתם ממליצים לי עד 300 ש"ח ואיפה לקנות אותו? (רק בארץ באיזור המרכז ) ואני רוצה קצת הסבר על דרמלים ,כי יש לי תיכנון למודינג ואני לא יודע להישתמש בדרמל :-\ !! !!עריכה------------------------איך משתמשים בדרמל?באיזה ראש כדי להשתמש למתכת?תודה מראש לעוזרים Install
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים בארץ רק במכרזים אולי תשיג דרמל ב300.. : או בחו"ל אני מכיר חנות בצרפת שאבנר הביא לי, עולה שם דרמל - 50 יורו.. איזה הצעות אתה רוצה בקשר לדרמלים? תשאל שאלות, אי אפשר סתם ככה לתת תשובות על כלום.. :
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים דרמל במחיר הזה יש של יונדאי ושל וולף. שניהם אותו הדבר בדיוק, אין מה להשוות.קח את זה עם הביטים שיותר מתאימים לך...
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר דרמל במחיר הזה יש של יונדאי ושל וולף. שניהם אותו הדבר בדיוק, אין מה להשוות.קח את זה עם הביטים שיותר מתאימים לך...אפשר לדעת מזה "ביטים" שהזכרתה?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים תיראה לי יש את הדרמל המקורי סך הכל אני מאוד מרוצה אבל גיליתי שבדרמל המקורי בדגם הקודם המכשיר יותר דק ויותר נוח אבל זה לא חשוב אני מאוד מרוצה עם שלי תיראה אתה יכול לנסות בנט אקשן (אני באוסטרליה זה היחיד שאני מכיר) ליקנות את הדרמל המקורי אם אין לך כוח תיקנה של יונדיי או וולף מיצטער לא היה לי ניסיון איתם רק עם אחד של OZIKO.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים על הדרמל של היונדאי היו פה ביקורות לא רעות בכלל רק שמעתי שהדיסקיות שלו נשברות בטיל ! ויותר מחמישה משתמשים כבר אמרו את זה... אתה רק תצטרך לקנות לו דיסקיות חזקות שזה סיפור של 50 שקל + -.. סה"כ אחלה מוצר
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים בנצי צודק!! הלכו לי 7 דיסקיות עוד לפני סיום המארז! תקנה מראש חבילה של כמה דיסקיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.