עבור לתוכן

הודעת שגיאה בעת התקנת win 8

Featured Replies

פורסם

זה מחזיר את כל ההגדרות לברירת מחדל. יכול לפתור את הבעיה...

אתה יכול לקצר את חיבור ה-24PIN של הלוח, או להוציא את הסוללה שעל לוח האם לכמה שניות (בזמן שהמחשב לא מחובר לחשמל), מומלץ ללחוץ על כפתור ההדלקה פעם פעמיים לפריקת המתח בזמן שהסוללה בחוץ (זאת הדרך הקלה לפי דעתי).

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה לי שהבנתי איך אני אמור לאתחל את הביוס. לאחר האתחול אני אמור להגדיר אותו מחדש?

פורסם

לא, אלא אם שינית הגדרות באופן ידני.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת האם האתחול של ה BIOS הצליח?

פורסם

אם המחשב עולה הוא יכול לאפס את הביוס מהביוס עצמו...

פורסם
  • מחבר

אז לא הייתי צריך לנתק את הסוללה מלוח אם?

פורסם

בפועל זה בעייתי להבין, אלא אם היו לך הגדרות ששינית ואתה יכול לראות אם הם חזרו לברירת המחדל שלהם, אבל הוא צריך להצליח (אין סיבה שלא, כל עוד עושים את זה נכון).

תאורטית זה צריך לעבוד ואז פשוט תנסה לראות אם יש שינויי בהתקנה.

איפוס כזה לא תמיד עושה את אותה הפעולה (יצא לי לנסות, לא תמיד יעיל), לא יודע למה. פעם היית בעיה עם מחשב מסוים (זה היה לפני 7 שנים), איפוס הגדרות דרך הביוס לא עזר, אלא רק לקצר את ה-24PIN של הלוח.

פורסם

מה הקשר לקיצור ה-24 פין? יש פינים בלוח שכתוב עליהם CMOS והם יעודיים לאיפוס הביוס.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז לאחר שהחזרתי את הסוללה למקום והפעלתי את המחשב, הופיעה לי הודעה שקשורה ל BIOS. ההודעה נעלמה בתוך 10 שניות ואז המחשב עלה כהלכה.

לנסות להתקין עכשיו את ה win 8 שוב?

פורסם

טעות שלי חשבתי על משהו אחר.

יש את הרכיב הקטן שאותו שמים על הפינים של ה-CMOS (נמצאים ליד הסוללה בדרך כלל). לא יודע איך טעיתי... :facepalm:

פורסם

טוב, אז לאחר שהחזרתי את הסוללה למקום והפעלתי את המחשב, הופיעה לי הודעה שקשורה ל BIOS. ההודעה נעלמה בתוך 10 שניות ואז המחשב עלה כהלכה.

לנסות להתקין עכשיו את ה win 8 שוב?

כן.

פורסם

טעות שלי חשבתי על משהו אחר.

יש את הרכיב הקטן שאותו שמים על הפינים של ה-CMOS (נמצאים ליד הסוללה בדרך כלל). לא יודע איך טעיתי... :facepalm:

חשבת אולי על הפעלת הספק.

בכל מקרה ה"רכיב הקטן" שאתה מדבר עליו זה ג'אמפר? אפשר לקצר את הפינים עם מברג או משהו.

פורסם

^ בדיוק, ברח לי השם, לא השתמשתי בו מאז כונני ה-IDE...

האמת שלא חשבתי על זה הרבה, אבל בבניית מערכת חדשה לפני שמכניסים את הלוח למארז (רק השילוש עצמו וכרטיס המסך), אז אני מדליק את ה"מחשב" עם מברג (שם אותו על שני הפינים של ה-POWER בלוח).

פורסם
  • מחבר

האמת היא שחיפשתי את הג'אמפר הזה (ראיתי בסרטון ביוטיוב), אבל לא ממש מצאתי. ולכן אך ורק ניתקתי את הסוללה. זה נחשב כאילו איפסתי את ה BIOS או לא?

פורסם

זה נחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים