עבור לתוכן

מחשב לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית

ברור שזול הוא לא יהיה...

מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין?

תודה

פורסם

אוקיי אז הינה המפרט שבניתי,מעבד חזק,עם 8 גיגה זכרון שמספיק עם עבודה לאביד,לוח אם עם יציאות USB 3 לעבודה מהירה עם במידה מחברים כונן חיצוני,כרטיס מסך זול אבל חזק.

מפרט ב4000 שח +- או הביסיס לעבודה עם עריכת וידאו שתהיה טובה ומהירה ותיתן תמורה טובה מול ההשקעה

דגשים-מה אפשר לשנות כדי להוזיל עלויות בכל אופן?

מעבד-לא הייתי יורד מדגם הI5 שהצעתי (מכיוון שהוא הבסיס לעבודה מהירה באביד אם כי ניתן לקחת מעבד I5 מדור קודם שייתכן שבחלק החנויות יוזיל את העלות באופן משמעותי,אני לא רואה סיבה למה לעשות את זה אם השינוי במחיר לא גדול אז כדאי לא לשנות)

זכרון- אפשר להסתדר בדוחק עם 4GB אבל ייתכן שיגביל אותך בחלק מהעבודה באביד-זו ההשקעה הכי משתלמת לקח 8GB ויש גם מקום להרחיב בעתיד

לוח אם-הבחירה שהובילה אותי היא יציאות USB3 מהירות בעיקר ובחירה של לוח אם עם 4 סלוטים לכרטיסי זכרון(כדי לשמור אופציה להרחבת זיכרון בעתיד)

כרטיס מסך- ניתן להוזיל עלויות אם לוקחים כרטיס מדור קודם או אפילו שניים (GTS 550 או GTS 450) כולם יעבדו עם אביד,ומכיוון שאביד לא נשען ברובו על כרטיס המסך אפשר להוזיל כאן אם משנים את הדגם.

מארז- בסיסי עם מספיק מקומות לכוננים קשיחים (אם יוספו בעתיד) ועם זרימת אוויר טובה.

אפשר לחפש מארז עם יציאת USB3 קדמית אבל לרוב זה יעלה את המחיר.

קירור למעבד-כל קירור בסיסי יכול להלקח בחשבון כל עוד מחברה מוכרת- בחרתי בקירור הנ"ל מהיכרות עם החברה והדגם

כוננים קשיחים-אוקיי אז שמתי בתור כונן מערכת -כונן חצי טרה של סיגייט מסדרת ברקודה החדשה(אם רוצים מהירות תגובה בחלונות גבוהה יותר אפשר לשים SSD לא חייבים בערך השקעה של עוד 100 שקלים זה בהחלט מותרות רק רציתי לציין את העובדה כי במערכת חדשה לדעתי כדאי כבר להשקיע בSSD)

שמתי כונן לעבודה 2TB של סיגייט מהסדרה החדשה המהירה שלהם-אפשר לרדת ל1TB ולהוזיל עוד 100 שקלים בערך אבל לדעתי כונן 1TB יתמלא מהר מאוד (וברגע שכונן מלא מעל 75 אחוז בממוצע מהירות העבודה יורדת דרסטית)אז לדעתי 2TB זה ההשקעה הכי משתלמת היום של מחיר מול עלות

ספק כוח -550W מחברה מוכרת ומספיק לעבודה במערכת- כן אפשר לרדת לדגם של 450 W וקצת להוריד את המחיר אבל אני לוקח בחשבון אפשרות שדרוג עתידי למחשב (החלפצ כרטיס מסך,הוספת זיכרון,והוספת כוננים קשיחים נוספים)

לשים לב שלא כללתי עלות חלונות 7 או 8.

מעבד:

[..] INTEL 3570 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1030

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪545

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪243

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD GTX650 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪656

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪300

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 520W ₪370

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪141

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪342

דיסק קשיח 2:

SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4120

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים