עבור לתוכן

המלצה לכרטיס גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך

23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות,

תודה.

פורסם

ואיך אנחנו אמורים להבין מה זה "כמה שיותר זול"?

מה התקציב? ועל הדרך מה דגם ספק הכוח?

פורסם
  • מחבר

ספק כוח של chieftec 650w מודולר באמת שחכתי כמה פרטים קטנים הכרטיס המיועד צריך להיות של ניוודיה

אני מתכוון לרכוש אותו מKSP החנות הכי קרובה לבית שלי,

בנוגע לתקציב אין לי כזה כרטיס "מעמד ביניים" שיפעיל לי את ההגדרות הכי גבוהות ב FULL HD מסך 23 א'ינץ,

אני לא מחפש כרטיס מעבר להפעלה של ההגדרות האלו בשביל להשוויץ בו.

לזה היתכוונתי "הכי זול שיש".

מפה אתם המומחים אם אפשר מספר דגמים ומה מיוחד בהם זה יעזור לי להחליט,

תודה :)

פורסם
  • מחבר

Gigabyte GTX550 Ti 1GB GDDR5 האם הכרטיס הבא יריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות?

עוד שאלה מה ההבדל בין הגירסה של ה2GB האם יש לזה משמעות מסויימת אם כן איזה שיפור יהיה?

פורסם

אפשר לדעת למה אתה נעול על נווידיה?

בכל מקרה, GTX550TI יהיה בחירה טובה, יריץ לך את רוב המשחקים בפול HD עם התפשרות על כמה פילטרים פה ושם. אם אתה לא הולך לשחק ברזולוציות ממש גבוהות לא תראה כל כך הבדל בין 1GB ל2GB

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה אתה נעול על נווידיה?

הסיבה בגלל שחוץ ממשחקים אני משתמש גם בתוכנות גרפיות.

פורסם
  • מחבר

Asus GTX 650 1GB GDDR5 יש את הכרטיס הזה שהוא לא יקר בהרבה שווה ללכת עליו?

עוד שאלה הלוח שלי תומך בPCI-E 2 סלוט לעומת הכרטיס PCI-E 3 זה משנה משהו?

פורסם

אכן בשביל תוכנות גרפיות נווידיה יהיו עדיפים.

ה550TI חזק מה650 בממש ממש טיפונת, אפשר להגיד שהם שווים. אז עדיף ללכת על הכרטיס הזה, אני רואה שהוא קצת יותר זול מה550TI שהם מציעים http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=17135&txt_search=gtx+650&buy=&minprice=&maxprice=

אם אתה רוצה כבר משהו יותר חזק, אתה יכול לקחת 650TI כזה http://ksp.co.il/?select=.1044..35..165.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17247&txt_search=&buy=&minprice=593&maxprice=1054

שחזק מה650 הרגיל בבערך 50 אחוז

הPCI-E לא ישנה לכרטיס כזה, אולי רק ל GTX690..

פורסם
  • מחבר

בגדול הוא אמור להפעיל לי משחקים ברזולוציית FUUL HD בלי להיתפשר על הגדרות?

עריכה:

כמו שאמרתי התקציב שלי פתוח כלומר אם הכרטיס הזה שווה את זה כנראה שאני יקח אותו,

חשוב לי שהוא יריץ את ההגדרות של המשחק בלי להיתפשר.

פורסם

התכנות מנצלות ליבות CUDA?

פורסם
  • מחבר

אכן, ממה שאני יודע.

נראה לי שאני ילך על ה GTX 650 TI של MSI שהמלצת לי אני רק צריך לדעת שהוא יריץ לי את המשחקים

כי אני מתכוון גם לרכוש מסך חדש אני לא רוצה להיתפשר על איכות.

פורסם

תצטרך להתפשר מעט בפילטרים בFHD,אין כרטיס עד 1000 שקל שיריץ לך את כל המשחקים החדשים על הגדרות מקסימליות בFHD,לפחות לא בלי שיהיו דרופים בFPS.

פורסם

הכרטיס הזה לא יצליח להריץ על הגדרות גבוהות משחקים עדכניים על מקסימום, היום אני עם ה-GTX570 שלי צריך להתפשר ב-BF3, אז אתה תצטרך הרבה יותר...

פורסם

הגדרות מקסימליות בהכל הוא לא יתן, בשביל זה צריך לעלות כבר לסביבת ה1600-2000 שקל. אבל הוא כן יריץ לך בהגדרות בינוניות-גבוהות עם התפשרות בפילטרים

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :-*

עכשיו יש לי עוד שאלה אם זה לא מוגזם אני מחפש מסך שידוך לכרטיס שיהיה 23 א'נץ ברזולוציה FULLHD

לא יהיה בעיה למצוא כי כל המסכים תומכים ברזולוציה הזאת השאלה איזה מסך תקציב של עד 1150 שקל

שוב רצוי מKSP שיהיה מסך רחב אם יש משהו יותר זול מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים