עבור לתוכן

כיצד להפטר מהצורך ב 3.5 מ"מ סטנדרטי?

Featured Replies

פורסם

אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור.

בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן.

אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים.

אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכשיר כזה צריך לעלות.

תודה.

פורסם

כרטיס הקול שלך מובנה?

אם כן אז איזשהו DAC+AMP יכול לתת אחלה עבודה בשבילך, משהו בסגנון הזה http://www.mp4nation.net/headphones-amps/audio-amplifiers/topping-d2-headphone-amplifier-usb-dac-with-4-inputs

כמובן יש בכל גווני הקשת התקציבית. מ200 ש"ח דרך אלפי שקלים, ובכל מקרה כמעט כל אחד מהם יהיה עדיף על כ.קול מובנה ויחסוך ממך את ההתעסקות עם החיבורים ע"י כפתור בורר פלט - רמקולים או אוזניות.

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי אני משתמש בלפטופ ולכן כן, הכרטיס מובנה.

הבנתי שיש גם מכשיר שנקרא Focusrite Scarlett 2i2, האם הוא גם יעשה את העבודה? הוא עולה באזור ה $150.

ד"א, אני אגיד שהרמקולים שלי הם מוגברים, אקטיביים ולא פסיביים, אם יש לזה בכלל קשר.

יכול להיות שבעתיד אוסיף כרטיס קול חיצוני, אבל לא כרגע.

ושאלה קצת אחרת - האם המכשירים האלה גם ישפרו את איכות הצליל באופן כללי, או שהם פשוט ימנעו רעשי רקע ומגעים נטו?

פורסם

סביר שהבעיה היא בלפטופ שלך. לחלקם (ברמה של יחידה ספציפית) יש בעיות של הפרעות ליציאת האודיו האנלוגית (רעשים על הבאס ודברים כאלה). אם זה קבוע אצלך - תנסה להפעיל אחריות.

באופן כללי, אם אתה רוצה משהו שאף פעם לא יסבול מרעשי רקע מעצבנים אתה צריך לעבוד עם חיבור דיגיטלי. אם יש לך במקבוק DisplayPort/Thunderbolt - הם יכולים להוציא אודיו על כבל דיגיטלי. כמובן, צריך גם רמקולים / מגבר מתאים שיודע לקבל אודיו דיגיטלי (HDMI או SPDIF או מתאם כלשהו). עם האוזניות שלך לא תוכל לעשות הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים