פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים שלום לכולם,אחרי שרכשתי מחשב שולחני יקר (יחסית) נשארתי עם תקציב של כ3000-4000 כדי להשלים את יעילות העבודה שלי בקניית מחשב נייד.מטרת המחשב לשמש אותי בעיקר לגרפיקה, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת קבצים גדולים \ קבצים במקביל.כיוון שהמחשב ישמש אותי במקביל למחשב השולחני כל הזמן, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד. רצוי מחשב מהיר ויציב בעבודה עם קבצים כבדים בפוטושופ.לא צריך להריץ משחקים.גודל המסך: מבחינתי, כמה שיותר גדול יהיה לי יותר נוח. עם המשקל אסתדר כבר איכשהו בכל מקרה.זמן סוללה: מן הסתם, כמה שיותר יותר טוב..אני חושב שהרבה מהעבודה תיהיה ברכבת או במקומות שאפשר לעבוד עם המחשב מחובר.כונן דיסקים - אין צורךרצוי כמובן לנסות ולחסוך כמה שיותר במחיר הסופי, מותר לחרוג אם נראה לכם שחייב.תודה מראש לעוזרים
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים במחשב 15.6" הוא לא כל כך קל, סביב ה-2.5 ק"ג + 300 גרם למטען.כמו כן, זמן העבודה של מחשב כזה הוא 3-4 שעות בלבד ונמוך יותר תלוי בסוג העבודה בו.אם אתה עובד עם גרפיקה, אז אני ממליץ להשקיע מעט יותר ולקחת מסך עם רזולוציה גבוהה יותר.תביט בהמלצות בדיון הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547523.0אם לא, אז אפשר לקחת מחשב I5 פשוט שיעשה בשבילך את העבודה ובתקציב נמוך כמובן.שים לב שלפוטושופ/אילוסטרייטור לא צריך כרטיס מסך מטורף והתמיכה היא בסיסית בעבודה בדו-מימד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.