עבור לתוכן

innovision fx5900xt

Featured Replies

פורסם

רק בעיה קטנה...

[glow=red,2,300]אין ל-inno כרטיס מסוג 5900fx שהוא גם XT כלומר מוחלש...[/glow]לא לפי האתר הרשמי ולא לפי הביקורת שיש בלינק באולסיל

אז, או שזה 5900 שלם, לא מוחלש או שמשהו מסריח!!

פורסם

יכול להיות שזה SE אצלהם באתר... וזה בעצם אותו הדבר!

פורסם
  • מחבר

רק בעיה קטנה...

[glow=red,2,300]אין ל-inno כרטיס מסוג 5900fx שהוא גם XT כלומר מוחלש...[/glow]לא לפי האתר הרשמי ולא לפי הביקורת שיש בלינק באולסיל

אז, או שזה 5900 שלם, לא מוחלש או שמשהו מסריח!!

אכן אתה צודק הלילה קיבלתי את הכרטיס והוא tornado fx5900 בלי xt ובלי se.באולסייל פשוט טעו

כשהוסיפו xt.לאור העובדה שהכרטיס קיבל גם ביקורות טובות מאוד(הביקורת היחידה זה שהמאוורר קצת מרעיש)

אני חושב שזו קניה בהחלט משתלמת(עבור אותו הלוח דורשים באתרים השונים לפחות 1700 שח-ראו בזאפ)-יאללה קדימה

הסתער.

פורסם
  • מחבר

אכן אתה צודק הלילה קיבלתי את הכרטיס והוא tornado fx5900 בלי xt ובלי se.באולסייל פשוט טעו

כשהוסיפו xt.לאור העובדה שהכרטיס קיבל גם ביקורות טובות מאוד(הביקורת היחידה זה שהמאוורר קצת מרעיש)

אני חושב שזו קניה בהחלט משתלמת(עבור אותו הלוח דורשים באתרים השונים לפחות 1700 שח-ראו בזאפ)-יאללה קדימה

הסתער.

בעיון מדוקדק גיליתי מאחור מדבקה קטנה על הצלופן החיצוני שעליה כתוב שזה fx 5900xt.אברר לגבי זה ביום ראשון אבל לאור כל העובדות זה נראה כמו 5900fx אמיתי(אותה אריזה) כנראה ניתקעו עם מלאי של כרטיסים והתביישו לבקש 1250 שח על הדבר האמיתי לכן הוסיפו מדבקה חיצונית שבה הוסיפו xt

פורסם

טוב לאחר חיפוש קצר ברשת מצאתי שאכן יצאו כרטסי 5900XT של (INNO3D (Innovision

http://www.pconline.com.cn/market/sd/shoppingguide/xinpin/0401/281780.html

אפשר לדעת זאת בוודאות על פי הקירור הסטנדרטי - מאורר אחד לעומת הגוף קירור הענק והיפה של הגירסאות היותר טובות. אפילו לא הוסיפו צלעות קירור על הזיכרונות כמו שבאלבטרונים שמים. כך שמי שתמכנן להמהיר את הזיכרונות למהירות כמו של 5900 רגיל יתקשה לעשות זאת.

אני לא יודע איזה כרטיס קיבל זה שקנה אבל בכל אופן נראה שזהו תחליף קצת נחות מהאלבטרון שכרגע מכירתו הוקפאה(מישהו יודע למה ???) ובוודאי מהMSI 5900VTI שההפרש ביניהם כרגע הוא 250 ש"ח.

פורסם

האלבטרון 5900XT פשוט לא במלאי כרגע לפי היבואן, המשלוח הבא שלו יצא רק לקראת סוף החודש, ויגיע בסביבות אמצע החודש הבא..

יש 5900 רגיל של MSI בסביבות ה-1500 ש"ח בזיגזג למי שלא יכול לחכות.. העניין שההבדל בין ה-XT לרגיל הוא ממש קטן, למרות שההבדל במחיר הוא בערך 250 ש"ח..

זה גם תחליף ל-R9800NP שקצת חזק ממנו ועולה בסביבות ה-1650 ש"ח (אם הוא עדיין במלאי בכלל)

פורסם

אני לא יודע על מה כולכם מדברים , אני את הMX400 של INNO3D העליתי אצל אחי ל210/226 מ200/166 והכל עובד חלק מצויין ויציב , ואף מראה שיפור בביצועים...

ד"א : באחד הימים שמתי על המחשב של אח שלי במקום את הINNO3D GF2MX את הTI4200 של LEADTEK עם 128MB(של WAR HAMMER) ולא ראיתי שום שינוי באיכות התמונה ב2D! בכלל! אז דיי לבלבל לכולם ת'מוח!

פורסם

אז אולי אתה לא יודע להבחין..

אבל תפעיל בכל כרטיס את הNFSU לדוגמא, אתה תראה דברים שלא רואים בכרטיסיי הMX.

פורסם

אני מדבר על 2D!! בNFSU בטח שאני רואה שינוי , ושינוי ענקי! המחשב של אח שלי עם GF2MX מראה אפקטים ירודים ומגעילים בNFSU ולעומת זאת הFX שלי מראה את כל האפקטים ופועל מצויין... בדברים כאלו בטח שאני יודע להבחין... הGF2MX הוא חרא של כרטיס ואף אחד לא יגיד אחרת(גם 4MX לא מציג את האפקטים האלו...)

אבל כאשר עשיתי אוברקלוק לכרטיס ראיתי שיפור דיי גדול בNFSU... בFPS... לא באפקטים...

פורסם

מן הסתם האפקטים לא יופיעו בגלל אוברקלוק,תאמין לי...

כל אחד והכרטיס שהוא צריך אז מה אם ה 9800xt חזק פי 8 ממנו (אני לא צוחק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים