עבור לתוכן

innovision fx5900xt

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ??? :D

פורסם

לא (!), חברת קבר, אתה לא מאמין כמה לא מרוצים מהכרטיסים שלהם לבסוף.

פורסם

You can buy an Albatron 5900XT for about the same price and they are a much more reliable brand than innovision.

Go for the Albatron, it's a superb card.

פורסם

איזה אתר מוכר את הכרטיס הזה?? בארץ... ???

פורסם

פנדה וpch מוכרים אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי אצל שום חנות.

מה אתם אומריים על club3d 5900xt האם הוא שווה ב1155 שייח.

האם החברה נחשבת לטובה למרות ששמעתי עליה לא פעם??

פורסם

למה אתם אומרים שINNO3D חברה לא טובה?! היא חברה מצויינת! יש לי שני כרטיסים שלה ושניהם עובדים מעולה , אחד מהם כבר עובד שנתיים וחצי ללא שום בעיות , אפילו אין לו מאורר...(GF2MX) אין לו מאורר כי הוא הלך , אבל אפילו בלי מאורר הוא באוברקלוק יציב!

הוא עובד עכשיו על 210/226 מ 200/166 בלי מאורר! זה ממש טוב! הכרטיס עובד טוב וללא תקיעות.

ועל הכרטיס השני שלי אתם יודעים כבר, מקום ראשון ב3dmark03.

2101נקודות עם FX5200 128BIT של INNO3D.

פורסם

סליחה על הספאם.

מקום ראשון בעולם בתחום כרטיסי הFX5200 או באתר?

פורסם
  • מחבר

איזה אתר מוכר את הכרטיס הזה?? בארץ... ???

באולסייל ב12 תשלומים ולא בעשר כמו שכתבתי.אגב הוא קיבל בקורות מצוינותבמספר אתרים בחול

פורסם

They have a bad reputation, not to mention that the 2D quality of their cards is usually appalling.

The Club3D would be a better choice, 1550 nis is also a superb price.

פורסם

inno3d היא חברה מצויינת!!

היה לי כרטיס TI4200 שלה והוא היה ממש מעולה

וגם היא חברה זולה

החברה הזאת לא נופלת מאף חברה אחרת

פורסם

Arma , my man , stop telling bulshits!

inno3d is a good compeny with good reputation.

פורסם

I have an Asus GF2 mx and an Inno3D GF2 mx and I can clearly see a difference image quality wise.

Perhaps they improved but they certainly were known as a B type company.

פורסם

לי יש GF4 MX שלINNO ויש לו בעיה של התחממות למרות שהמאורר פועל טוב, אמרו לי את זה פעמים ששלחתי את המחשב לתיקון (תיקון לא של הכרטיס) בשני מקומות שונים.

פורסם

זה בחירה שלך פותח הת'ראד..!

לדעתי מאוד שווה לך לקנות את הכרטיס הוא יתפקד מעולה! יכול שאיכות התמונה שלו ירודה יותר (אם יראו לך שתי תמונות של הכרטיס שלך ושל חברה אחרת תאמין לי שלא תיראה הבדל בכללל)

תבדוק בנצ'ים וביקורות ותחליט בעצמך! :D

פורסם

inno3d- חברה שמייצרת את הPCB באיכות ירודה שזה משפיע על הכרטיס וביצועיו ובכלל גם אמינותו. כרטיס GF2MX200 שהיה לחבר שלי נשרף רק בגלל שהוא העלה את מהירות הבאס ל140 כלומר הPCI היה על 35MHZ והAGP היה על 70MHZ ומה קרה לכרטיס? פשוט לא עשה פוסט אח"כ ונשרף (לא מחום אלא ממהירות תדר AGP גבוהה), כמובן שגם הכרטיסים האלו משתמשים בזכרונות לא איכותיים כלומר איטיים ועם תזמונים גבוהים..

קיצר, יש את האלברטון שעולה כ150ש"ח יותר, עדיף להשקיע עליו ולא על הinno3d.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים