עבור לתוכן

obama 4 more years

Featured Replies

פורסם

אובמה ניצח בבחירות. :yelclap:

אובמה על סף ניצחון: מוביל במניין האלקטורים

אחרי לילה מותח וקרב אדיר רשם אובמה הישגים חשובים בדרך להישארות בבית הלבן: הוא ניצח במדינות המפתח וויסקונסין, ניו-המפשייר ואיווה, ומוביל גם באוהיו הקריטית. רשת NBC כבר הכריזה שנבחר לנשיא. הצטרפו לשידור החי מאולפן ynet החדש, ועקבו אחרי התוצאות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4301878,00.html

• תגובות 70
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועל מה בדיוק אתה שמח?

פורסם
  • מחבר

אני בעד המנצח מן הסתם

:hat:

פורסם

זה סותם את הגולל על ביבי מבחינתי-השמאלן ההזוי הזה אובאמה שלא ברור מה בדיוק הוא עשה והולך לעשות חוץ מאולי לתמוך באיסלאם, ילך להתנגח ישירות עם ליברמן וביבי, זה ממש לא יהיה טוב למדינה.

פורסם

אז מה אתה מעדיף, ממשלה שלא תרצה לריב עם אובאמה ותעדיף להכנע לכל תכתיב של הסמי-מוסלמי הזה?

פורסם

אני בעד המנצח מן הסתם

:hat:

אתה הדיוט.

זה מראה רק על המצב הגרוע של ארה"ב. ככל שיש יותר מהגרים, יותר שחורים ויותר מוסלמים (וכן לא נעים להגיד אבל גם יהודים) כך יש יותר קולות הבוחרים בשמאל.

אפילו אם נעזוב את כל העניין של היותו מוסלמי, אנחנו רואים נשיא חלש. למעשה ההישג היחידי שלו היה להרוג את בן לאדן. אני בהחלט חושב שרומני היה יכול לשקם את ארה"ב ולפחות לעצור את הזרימה הבלתי מבוקרת של מהגרים למעצמה..

נסיים באנקדוטה: השחורים תמיד דורשים פיצויים ותמלוגים על פשעי העבר, כלומר, אפליה ועבדות. נשאלת השאלה: למה אף אחד לא תובע מהם פיצויים על כך שהם הביאו את מחלת האיידס לבני האדם?

פורסם

על מה אתה מדבר? הם לא הביאו את האיידס -_-

פורסם

נסיים באנקדוטה: השחורים תמיד דורשים פיצויים ותמלוגים על פשעי העבר, כלומר, אפליה ועבדות. נשאלת השאלה: למה אף אחד לא תובע מהם פיצויים על כך שהם הביאו את מחלת האיידס לבני האדם?

כלומר, השחורים שהובאו לארה"ב בין מתחילת המאה ה-17 ועד תחילת המאה ה-19 הביאו איתם מחלה שקיימת לכל המוקדם מסוף המאה ה-19? לא ידעתי שהייתה להם מכונת זמן.

פורסם

אגב, השחורים שהובאו לארה"ב בתקופה הזו שלא מרצונם, לשמש ככוח עבודה זול לבעלי הממון, לא היו היחידים שהובאו בנסיבות שכאלו. למעשה, בחלקה הראשון של התקופה, הם אפילו לא היו הרוב.

פורסם

כלומר, השחורים שהובאו לארה"ב בין מתחילת המאה ה-17 ועד תחילת המאה ה-19 הביאו איתם מחלה שקיימת לכל המוקדם מסוף המאה ה-19? לא ידעתי שהייתה להם מכונת זמן.

לא דיברתי במקרה הספציפי של ארה"ב, שחורים לא היו עבדים רק בארה"ב ולא רק שם הם סבלו מאפליה. כל כמה חודשים ניתן לקרוא בעיתונות על עוד מחאה ועל עוד דרישה לקחת אחראיות על העבר, אז למה הם לא לוקחים אחריות על המחלה?

הרי הדרישה המטומטמת הזאת על עלבונות ודברים שנגמרו לפי מאות שנים ובהרבה מקרים היו מעורבים בהם שליטים וסחרים שחורים (הרי הם שמכרו את אזרחיהם לעבדות) היא לא יותר הזויה מלדרוש שהם ישאו באחריות על העברת האיידס לבני האדם.

זה לא נושא הדיון, זה לא קשור כלל לדיון. היום עומד על הפרק יום אבל לישראל שכן אובאמה ימשיך להחליש את ארה"ב וימשיך לסרס את ישראל..

פורסם

אז מה אתה מעדיף, ממשלה שלא תרצה לריב עם אובאמה ותעדיף להכנע לכל תכתיב של הסמי-מוסלמי הזה?

חס וחלילה, אבל אני די בטוח שלפי ההתנגשויות שהיו בין ביבי לאובמה בקדנצה שהייתה, תוסיף לזה את ליברמן ותקבל יחס הרבה יותר שלילי מארה"ב.

לדעתי כדאי להיות יותר חכמים מאשר "צודקים", כי יותר צודק לא ישרת את המטרה- לדעתי חכם יותר לבחור במה שיוביל לכמה שפחות הסלמה.

פורסם

לא דיברתי במקרה הספציפי של ארה"ב, שחורים לא היו עבדים רק בארה"ב ולא רק שם הם סבלו מאפליה. כל כמה חודשים ניתן לקרוא בעיתונות על עוד מחאה ועל עוד דרישה לקחת אחראיות על העבר, אז למה הם לא לוקחים אחריות על המחלה?

הרי הדרישה המטומטמת הזאת על עלבונות ודברים שנגמרו לפי מאות שנים ובהרבה מקרים היו מעורבים בהם שליטים וסחרים שחורים (הרי הם שמכרו את אזרחיהם לעבדות) היא לא יותר הזויה מלדרוש שהם ישאו באחריות על העברת האיידס לבני האדם.

זה שהמחלה הגיעה מאפריקה לא אומר ש"שחורים" הביאו אותה מאפריקה, ולא אומר ששחורים הם אלה שהעבירו אותה לבני אדם. לומר דבר כזה זה גזענות נטו.

עובדה שהשחורים באמריקה עדיין במצב הרבה יותר גרוע מהלבנים. הם לא דורשים "פיצויים", הם דורשים העדפה מתקנת, ויש הבדל תהומי בין שני הדברים.

פורסם

אתה הדיוט.

זה מראה רק על המצב הגרוע של ארה"ב. ככל שיש יותר מהגרים, יותר שחורים ויותר מוסלמים (וכן לא נעים להגיד אבל גם יהודים) כך יש יותר קולות הבוחרים בשמאל.

אפילו אם נעזוב את כל העניין של היותו מוסלמי, אנחנו רואים נשיא חלש. למעשה ההישג היחידי שלו היה להרוג את בן לאדן. אני בהחלט חושב שרומני היה יכול לשקם את ארה"ב ולפחות לעצור את הזרימה הבלתי מבוקרת של מהגרים למעצמה..

ואתה אידיוט.

א. תתנצר, אם כל הזרים המהגרים השחורים המוסלמים והיהודים עושים לך כל כך רע. שלא תצביע גם לשמאל בטעות.

ב. הוא לא מוסלמי וזה לא יעזור לך אם תגיד את זה עוד מאתיים פעמים.וגם אם כן. נו אז?

ג. אתה גזען מגעיל. אני צריך לתבוע אותך שגרמת לי להיות טיפש יותר עם הפוסט הזה.

פורסם

ואתה אידיוט.

א. תתנצר, אם כל הזרים המהגרים השחורים המוסלמים והיהודים עושים לך כל כך רע. שלא תצביע גם לשמאל בטעות.

ב. הוא לא מוסלמי וזה לא יעזור לך אם תגיד את זה עוד מאתיים פעמים.וגם אם כן. נו אז?

ג. אתה גזען מגעיל. אני צריך לתבוע אותך שגרמת לי להיות טיפש יותר עם הפוסט הזה.

א. אני רק אומר שכל עוד המגמה הזאת ממשיכה, ארה"ב תהיה עוינת לישראל. ברגע שארה"ב תיפול, ישראל תיפול.

ב. נו באמת זה שהוא נולד נוצרי זה לא אומר שהוא נוצרי, בדיוק כפי שכל אזרחי ישראל, הם לא באמת אזרחי ישראל.. ראיתי טרוריסטים (מוסלמים) פחות קיצוניים ממנו

ג. דרך צלחה.

זה שהמחלה הגיעה מאפריקה לא אומר ש"שחורים" הביאו אותה מאפריקה, ולא אומר ששחורים הם אלה שהעבירו אותה לבני אדם. לומר דבר כזה זה גזענות נטו.

עובדה שהשחורים באמריקה עדיין במצב הרבה יותר גרוע מהלבנים. הם לא דורשים "פיצויים", הם דורשים העדפה מתקנת, ויש הבדל תהומי בין שני הדברים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Reparations_for_slavery

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים