עבור לתוכן

מעוניין לחשמל כמה ילדים

Featured Replies

פורסם

אז קודם כל אני אגיד שאני לא ממש בטוח שזה קשור למודינג, אבל זו הקטגוריה הכי קרובה.

בכל מקרה, יש לי כמה ילדים בני 10-12 בבניין שאוהבים לצלצל לי בפעמון ולברוח מדי פעם. לפני כחצי שנה תפסתי אחד ואמרתי לו "למה אתה מצלצל לי בפעמון?" - זה פתר את הבעיה לחצי שנה. אבל לאחרונה הם חזרו לפעילות מלאה, ואני חייב למצוא פתרון קבע. אני לא מעוניין לפנות לאמא שלהם כי.. ובכן, איפה הפאן כאן? אני צריך משהו שיפתור את הבעיה לצמיתות וגם ישעשע אותי על הדרך. ולכן חשבתי - למה לא לחשמל אותם? :silly: .

בעקרון הרעיון שלי הוא לשנות משהו במעגל ע"מ שיגרום לכך שמי שילחץ על הפעמון - פשוט יקבל זץ קטן (על גבול הטעם הטוב, כמובן), בדומה למציתים האלה של המתיחות, למשל. אנשים בוגרים פשוט יחשבו שזו "תקלה", ובני הבית יוזהרו.

http://img507.imageshack.us/img507/9440/img1192e.jpg

ככה הכפתור של הפעמון נראה (העט זה רק בשביל לתת קצת פרספקטיבה).

האם יש לכם רעיונות יצירתיים? אני לא מבין גדול (בלשון המעטה) בכל הנוגע לנושא.

• תגובות 37
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברצינות:

1- לחכות שהם חוזרים בפעם השניה לפתיע אותם כשאתה מחכה בעיניית של הדלת, ואז להכניס בהם את פחד אלוהים

2- יותר פרקטי לבטל את הפעמון לתקופת זמן

הם יבינו שאין אף אחד בבית או שהפעמון מקולקל

ופשוט יוותרו

צייד מוצלח

פורסם

לא תעשה את זה עם כפתור מפלסטיק... ::)

פורסם

תחכה להם בחנייה עם לום. שאתה רואה אותם מתקרבים תרוץ מאחוריהם ותן להם אותו לצלעות.

עובד בדוק, חבר שלי מגיל 11 ועד היום לא זרק שוב נפצים.

פורסם

אפשר לעשות חור קטן בכפתור וברגע שלוחצים עליו עד הסוף, נדקרים מאיזו מחט.

פורסם

או.. או...

לקחת השראה משמיניית המסור.

פורסם

קודם כל אתה חייב להחליף את הפעמון למשהו מתכתי.

פורסם

או.. או...

לקחת השראה משמיניית המסור.

חחחחחח גדול... רק שהבעיה כאן שהם צריכים להכיר את סדרה של הסרטים ולכן עדיף לעשות משהוא כזה

Jackass The High Five

אני יודע, אני יודע, יהיה קשה מאוד לבנות דבר כזה מוסתר אבל זה שווה אש :P

פורסם

חחחחחחחחחחחח שמעו שהרגתם אותי :lol: :lol:

פורסם
:lol: אבל לראות ילדים מעצבנים שעפים 'מהכאפה ' ..זה יותר משעשע.
פורסם

אתה יכול לחבר ממיר HF קטן (שנאי פיצי, טרנזיסטור 2SC945, נגד) אבל זה ייתן לכל היותר זרם מעצבן

אתה יכול להטעין קבל של 300-400V אם ממיר כזה ולחבר שם את הקבל. זה אהולך להיות כואב הרבה יותר (ולא מסוכן אם הם לא עושים מאמץ על לגעת אם 2 ידים במגעים הקטנים, התחשמלתי מהרבה כאלה לא קרה לי יותר מידי משהוא, אוליי ישאיר נקודה אדומה קטנה)

_אל_ תנסה דברים שמתחברים ל 240V, אתה לא רוצה להרוג אותם או משהוא (הסכנה היא שב 240V החישמול יהיה כלפיי האדמה ולא בין 2 מגעים על אותה יד)

אבל אם אני הייתי אחד מהם, אחריי 5 דקות היתי חוזר אם מקל עץ קטן וממשיך לחרפן אותך

(במחשבה שניה אם הייתי אחד מהם, הייתי מחביא מעגל על שלט בתוך המפסק שלך ומתקדם ל wireless)

אני הייתי הולך לכיוון של - השפרצת מים מאסיבית שנשלטת על ידי המפסק

יקבל, אם הייתי גר בקומה לפניי עליונה (אם מעקה לתלות עליו ניאגרה בלי שרואים מלמטה, ובלי יותר מידי שכנים שצריך להסביר להם על מה הסיפור) הייתי תולה ניאגרה או שתיים בקומה מעל זה, מלאות מים, מנוע שמושך את המים לפתיחה ומוריד עליהם 9-18 ליטר ב 5 שניות.... אם צינור שרק מכוון לכיוון הכללי

פורסם

הלחצן בצבע אדום כבאית, בטח שהם ילחצו את האמא שלו, זה קופץ לעין,

קח טיפקס צבע את הלחצן בלבן, בום, הם יאבדו עניין.

רוצה יותר?

צבע חום בגוון צאותי שכזה, צבע את כל הפאנל החיצוני, וגם המבוגרים יחשבו פעמיים לפני שילחצו.

פורסם

רוצה יותר ? תפרק את הלחצן לגמרי, תשאיר 2 חוטים ושלט "נא לחבר חטים כדיי לצלצל"

רק שיש מצב שתמצא את 2 החוטים תקועים אחד בשני ב 2 בלילה....

פורסם

אם אתה ממש רוצה להסחף קנה אקדח ביביגאן

או

אקדח פיינטבול

ותהנה :lol:

פורסם

יותר פשוט לחבר "כאילו" מצלמה בכניסה לדירה + שלט אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים