עבור לתוכן

עזרה - Scythe Mugen 3B מול Nuctua NH-C12P SE14

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

קראתי את כל הביקורות שיכולתי והגעתי למסקנה שאלו דיי שני הקירורים הטובים ביותר (וגדולים ביותר) שאני יכול למצוא למעבד,

יש לי HAF 922 - ככה שאני מאמין שמקום זו לא בעיה.

חשוב לי לציין, ההבדל במחיר לא משמעותי, בין 200 ל 235 זה ממש לא קריטי, וכשקניתי את המחשב לפני שנה וחצי (מעבד i5 2500)

התקמצנתי וקניתי זלמן באיזה 100 שקל ועכשיו הוא עושה יותר רעש ממכסחת דשא שנתקע בתוכה רקון.

בכל אופן, אני מנקה את המחשב ממש טוב (כל מחשב שהיה לי, כבר שנים.) אבל אני חושב שהמאוור הזה הוא מעבר לתיקון, ולא איכפת לי

להשקיע בשביל דממה. - אז אם תוכלו לעזור לי...

מה מתוכם הכי שקט? או אם יש לכם המלצה אחרת לקירור למעבד שהוא אמין, עם אחריות (באיבורי) ושקט שקט שקט, אני אשמח לשמוע.

תודה. :)

פורסם

שלושת גופי הקירור שהוצעו כאן יהיו מצויינים,ואולם מניסיון אני יכול להגיד שלמאוררים של scythe יש מייסבים פחות טובים משל אלו של enermax ובטח מאלו של noctua, ככה שבסיכום הכללי מה שייתן ביצועים+שקט+אמינות גבוהה יהיה כמובן הnoctua.

אני יכול להגיד שראיתי לא מאורר אחד ולא 2 של scythe שפשוט הפסיקו לעבוד לאחר שנה וחצי/שנתיים, מעולם לא ראיתי noctua שהפסיק לעבוד או enermax

פורסם
  • מחבר

אז אני בהחלט מעדיף לצאת מכוסה כי האחריות לקירורים הללו היא שנה(באיבורי)- ואם אחרי שנה יתקלקל הScyth אני אוכל את הלב בגלל שלא הוצאתי עוד 35 שקלים.

ככל הניראה כולכם דיי נוטים לאיזור הNuctua - ועל זה אני אלך.

פורסם

הסיכוי שקירור יהרס אחרי שנה הוא קלוש..מה גם שהדבר היחיד שיכול להירס זה המאוורר (אלה אם פגעת פיזית בקירור עצמו)..

ומאוורר עולה 50+- שקלים..אז השיקול "הכספי" כאן הוא לא ממש שיקול נכון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים